HomeHL-GreeceΚορωνοϊός: Κατέληξε 46χρονη στη Θεσσαλονίκη – Στους 163 οι νεκροί

Κορωνοϊός: Κατέληξε 46χρονη στη Θεσσαλονίκη – Στους 163 οι νεκροί

Είχε υποκείμενα νοσήματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα με τον συνολικό αριθμό των νεκρών να ανέρχεται πλέον στους 163. Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι κατέληξε μια 46χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχουν πληροφορίες, μέχρι στιγμής, για το εάν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα σύμφωνα με το ant1news.gr.

Στο ίδιο νοσοκομείο είχε αφήσει την τελευταία του πνοή και ένας 35χρονος, που είναι το νεαρότερο θύμα του ιού στη χώρα μας και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας υπήρξαν εννέα νέα κρούσματα με τον συνολικό αριθμό να φτάνει τα 2.819, εκ των οποίων το 55.2% αφορά άνδρες. Από αυτά, 613 (21.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1455 (51.6%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. 23 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 72 ετών. Δέκα (43.5%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 95.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 90 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση