HomeΚΡΗΤΗΗ Παγκρήτια θα παίξει σημαντικό ρόλο στο νέο τραπεζικό σύστημα

Η Παγκρήτια θα παίξει σημαντικό ρόλο στο νέο τραπεζικό σύστημα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σημαντικό ρόλο στο νέο τραπεζικό σύστημα αναμένεται να παίξει η Παγκρήτια Τράπεζα σύμφωνα με τα όσα προέκυψαν από τη σημερινή απολογιστική συνέλευση που πραγματοποίησε το διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας (δείτε εδώ).

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί η τράπεζα των Κρητικών άντεξε αυτά τα δύσκολα χρονιά για τη χώρα μας στην παρατεταμένη κρίση.

Η Παγκρήτια ήταν και παραμένει μία υγιής και ασφαλής τράπεζα που δεν σταμάτησε ποτέ να παρέχει στήριξη στους Κρητικούς.

Είναι μία τράπεζα που θα παίξει σημαντικό ρόλο στο νέο τραπεζικό περιβάλλον για την ανάπτυξη της χώρας και του τόπου μας», ανέφερε σε δηλώσεις του στο cretapost ο πρόεδρος της Παγκρήτιας, Γιάννης Λεμπιδάκης που παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους συνεταίρους για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει τόσα χρόνια στην τράπεζα.

 

Εκλογές και αξιολόγηση

Στις 5 Ιουλίου θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Παγκρήτιας Τράπεζας.

«Οι εκλογές θα γίνουν το ερχόμενο Σάββατο σε 59 εκλογικά τμήματα στη Κρήτη, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και τη Μήλο κι ελπίζουμε όλοι οι συνεταίροι να προσέλθουν να ψηφίσουν», επεσήμανε ο κ. Λεμπιδάκης.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα της αξιολόγησης της Παγκρήτιας από μία μεγάλη διεθνής εταιρία.

«Η Τράπεζα έχει αναθέσει σε μία μεγάλη διεθνή εταιρία την αξιολόγησή της και περιμένουμε θετικά αποτελέσματα για το παρόν και το μέλλον της τράπεζάς μας. Ένα άλλο που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι από αρχές Σεπτεμβρίου η τράπεζα θα κάνει αύξηση κεφαλαίου», υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο κ. Λεμπιδάκης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση