HomeHL-LifestyleΣε άσχημη κατάσταση ο πρίγκιπας Χάρι: Δεν έχει φίλους, ούτε δουλειά στο LA

Σε άσχημη κατάσταση ο πρίγκιπας Χάρι: Δεν έχει φίλους, ούτε δουλειά στο LA

Δεν μπορεί να πιστέψει πώς ανατράπηκε η ζωή του»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρίγκιπας Χάρι νιώθει πως δεν έχει κάποιον για «καθοδήγηση» και του «λείπει μια δομή και μια σταθερότητα στην ζωή του» μετά το Megxit.

Ο 35χρονος δούκας του Σάσεξ εγκατέλειψε τα στρατιωτικά του καθήκοντα όταν αυτός και η σύζυγός του, αποχώρησαν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και πλέον ζουν σε ένα αρχοντικό αξίας 18 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε στο Vanity Fair, ο πρίγκιπας Χάρι περνά τον χρόνο του «μιλώντας με φίλους και συναδέρφους» στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω βιντεοκλήσεων, αλλά νιώθει λίγο περίεργα χωρίς δουλειά ή φίλους στο Λος Άντζελες.

Τα «ξαναβρήκαν» πρίγκιπας Χάρι και πρίγκιπας Γουίλιαμ

Την ίδια ώρα, μιλώντας στο Entertainment Tonight, η Κέιτι Νικόλ ισχυρίστηκε πως ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν «έρθει ξανά σε επαφή» και συνομιλούν στο τηλέφωνο, με τα δύο αδέρφια να νιώθουν μια ανακούφιση. Όπως είπε: «Κάνουν βιντεοκλήσεις, γιορτάζουν έτσι τα οικογενειακά γενέθλια, και νομίζω πως η ασθένεια του πατέρα τους – κόλλησε κορωνοϊό – τους ανάγκασε να σηκώσουν το τηλέφωνο και να επικοινωνήσουν και πάλι. Νομίζω πως ο πρίγκιπας Χάρι λείπει πολύ στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, και κυρίως το γεγονός πως δεν είναι πλέον καθημερινό μέρος της ζωής τους».

Τι λείπει πολύ στον πρίγκιπα Χάρι – Η ζωή του έχει ανατραπεί

Ωστόσο, μια πηγή δήλωσε στο Vanity Fair πως στον πρίγκιπα Χάρι λείπουν ιδιαίτερα οι φίλοι του από την στρατιωτική κοινότητα της Βρετανίας, αποκαλύπτοντας: «Είναι μια πολύ περίεργη στιγμή για όλους μας, αλλά νομίζω πως στον Χάρι αυτό που λείπει είναι να έχει μια σταθερότητα. Δεν έχει φίλους στο Λος Άντζελες όπως η Μέγκαν Μαρκλ και δεν έχει και δουλειά».

Η πηγή αποκάλυψε πως ο πρίγκιπας Χάρι είναι απίστευτα απασχολημένος κατά την διάρκεια των περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού, με τηλεφωνικές συνδιασκέψεις, περνώντας τον χρόνο του στο να διατηρεί επαφές με φίλους και συναδέρφους. Επίσης, «διατηρεί τακτική επικοινωνία» με τους οργανισμούς και τις φιλανθρωπικές οργανώσεις τις οποίες στηρίζει, σύμφωνα με την πηγή.

Τα σχόλια αυτά έρχονται μετά από αναφορές πως ο πρίγκιπας Χάρι νιώθει ότι θα ήταν «καλύτερα προστατευμένος» από την αναταραχή που ξέσπασε τους τελευταίους μήνες, εάν ήταν ακόμα στο στρατό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δούκας του Σάσεξ είπε σε φίλους πως «δεν μπορεί να πιστέψει» πόσο έχει αλλάξει η ζωή του. Μάλιστα, είπε σε φίλους ότι πραγματικά του λείπει ο Στρατός αλλά και η συντροφικότητα που ένιωθε όταν ήταν εκεί. «Λέει σε φίλους πως δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ζωή του έχει ανατραπεί».

Ο πρίγκιπας Χάρι διατηρεί τον τίτλο του στον στρατό και έχει επιμείνει πως θα «συνεχίσει την ακλόνητη υποστήριξή του στην στρατιωτική κοινότητα υπό μια πιο ανεπίσημη ιδιότητα». Κι αυτό διότι, μετά το Megxit, έπρεπε να εγκαταλείψει τον στρατιωτικό του ρόλο, συμπεριλαμβανομένου του στρατηγού του Βασιλικού Ναυτικού και του Επίτιμου Διοικητή του RAF Honington.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση