HomeΚΡΗΤΗΚορωνοϊός: Οι Αισθητικοί της Κρήτης έχουν την κατάρτιση για τα μέτρα προστασίας

Κορωνοϊός: Οι Αισθητικοί της Κρήτης έχουν την κατάρτιση για τα μέτρα προστασίας

Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους – «Η αισθητική πάνω απ’ όλα είναι υγεία»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που με την άρση των μέτρων έσπευσαν στους αισθητικούς για να προχωρήσουν σε καθαρισμό προσώπου, αποτριχώσεις και άλλες αισθητικές πράξεις.

Με αφορμή την λήξη της καραντίνας οι Αισθητικοί της Κρήτης ενημερώνουν πως διαθέτουν την γνώση για την σωστή απολύμανση και παροχή υπηρεσιών αισθητικής με ασφάλεια στο κοινό.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της Ένωσης Διπλωματούχων Αισθητικών Κρήτης:

Η ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ

Η Ένωση Διπλωματούχων Αισθητικών Κρήτης με αφορμή την πανδημία από τον COVID-19 και για την ενημέρωση και προστασία του καταναλωτικού κοινού γνωστοποιεί ότι:

Αισθητικές πράξεις όπως βαθύς καθαρισμός προσώπου, φροντίδες αντιγήρανσης, ενυδάτωσης, θεραπείες κυτταρίτιδας, laser αποτρίχωση, ηλεκτρική αποτρίχωση, αποτρίχωση με κερί κτλ, παρέχονται με ασφάλεια βάσει νόμου στα νόμιμα εργαστήρια αισθητικής από Αισθητικό πτυχιούχο ΤΕΙ.

Ο Αισθητικός πτυχιούχος ΤΕΙ όχι μόνο έχει την επιστημονική κατάρτιση εξαιτίας της 4ετούς φοίτησης του για να επιτύχει τα μέγιστα αποτελέσματα, αλλά επίσης είναι γνώστης όλων των μεθόδων απολύμανσης και αποστείρωσης, ώστε να προστατέψει τον πελάτη του και να εφαρμόσει άρτια όλα τα πρόσθετα μέτρα εξαιτίας του COVID-19.

Ασφαλής Αισθητική δεν μπορεί , ούτε είναι νόμιμο να εφαρμόζεται σε σπίτια, σε κέντρα περιποίησης άκρων, σε κομμωτήρια και γυμναστήρια.

Αναζητήστε τα μέλη της Ένωσης Διπλωματούχων Αισθητικών Κρήτης στην επίσημη

ιστοσελίδα της www.edakritis.gr

Γιατί η Αισθητική πάνω απ’όλα είναι Υγεία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση