HomeHL-9Συγκλόνισε η εισαγγελέας στη δίκη Τοπαλούδη: «Την βίασαν, την σκότωσαν, την διέσυραν – Είναι ένα κορίτσι σύμβολο»

Συγκλόνισε η εισαγγελέας στη δίκη Τοπαλούδη: «Την βίασαν, την σκότωσαν, την διέσυραν – Είναι ένα κορίτσι σύμβολο»

Πως αντέδρασαν οι κατηγορούμενοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλόνισε σήμερα με μια αγόρευση – «ποταμό» στη δίκη για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, που δικάζει την συγκεκριμένη υπόθεση.

Η κυρία Αριστοτελία Δόγκα κατέρριψε έναν – προς έναν τους ισχυρισμούς που προέβαλλαν οι δυο κατηγορούμενοι της υπόθεσης και συγκίνησε με την ανθρώπινη προσέγγισή της, πρωτίστως τους γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας που παρακολουθούσαν τη δίκη.

«Αντιστάθηκε με ηρωισμό»

Είναι χαρακτηριστικό πως με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη προσέφερε στην εισαγγελέα ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα και εκείνη συγκινημένη συνέχισε να αγορεύσει στο δικαστήριο, ολοκληρώνοντας την αγόρευση της ως εξής: «Η Ελένη ήταν ένα κορίτσι με όνειρα και με πολύ υψηλούς στόχους. Αντιστάθηκε με απίστευτο σθένος στο σπίτι του τρόμου. Αν μπορώ να σας απαλύνω το πόνο θα σας πω ότι είναι ένα κορίτσι-σύμβολο …Η Ελένη αντιστάθηκε με ηρωισμό που ούτε άντρας δεν το κάνει. Φτιάξατε ένα κόσμημα. Αυτή είναι το δώρο της ζωής, αυτοί είναι η κατάρα της ζωής τους» είπε η εισαγγελέας δείχνοντας προς τους δυο κατηγορουμένους της υπόθεσης, τον 23χρονο Ροδίτη, και τον 21χρονο συγκατηγορούμενό του αλβανικής καταγωγής.

«Η κόρη σας σαν λαμπρό αστέρι θα μας δείχνει πάντα το δρόμο από εκεί που είναι. Εφεξής εγώ και η Ελένη θα είμαστε μαζί, σας δίνω το λόγο μου. Ζητώ να κηρυχτούν ένοχοι οι κατηγορούμενοι, όπως κατηγορούνται δεν έχω καμία αμφιβολία», τόνισε ακόμη.

«Το παιδί σας ήχθη ως πρόβατο επί σφαγή»

Νωρίτερα η εισαγγελέας επί τέσσερις και πλέον ώρες, τοποθετούνταν στο δικαστήριο επί της ενοχής των δυο κατηγορουμένων που την άκουγαν με προσοχή και κάποιες φορές μάλιστα την διέκοπταν για να αντικρούσουν όσα εκείνη τους καταλόγιζε. Στην αρχή δε της εισαγγελικής αγόρευσης, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, δεν άντεξε και ξέσπασε κατά των κατηγορουμένων. «Είστε άνανδροι» τους φώναξε. «Θέλω να δω τα πρόσωπα σας… Γιατί δεν δείχνετε τα πρόσωπα σας; Ροδίτη μάγκα πόσο μάγκας είσαι; Έριξες στην θάλασσα την Ελένη μου για να εξαφανίσεις το σώμα του παιδιού μου; Να πάει στην Αίγυπτο; Άνανδροι….», έλεγε η μητέρα της Ελένης, η οποία κλαίγοντας αποχώρησε από την αίθουσα.

Βήμα – βήμα η εισαγγελέας ξετύλιξε το κουβάρι των γεγονότων, επικαλούμενη στοιχεία της δικογραφίας και άλλα που προέκυψαν στο ακροατήριο. Από την αρχή της αγόρευσης της η κυρία Δόγκα απευθυνόμενη στους γονείς της Ελένης είπε: «Η αλήθεια που θέλετε να ακούσετε είναι ότι το παιδί σας ήχθη ως πρόβατο επί σφαγή και ως αμνός άμωμος. …Ας επικρατήσει Δικαιοσύνη και ας χαθεί ο κόσμος όλος. Αυτό εκφράζει την εισαγγελέα της έδρας…».

Μάλιστα, απευθύνθηκε και προσωπικά στον πατέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας λέγοντας του τα εξής: «Υποκλίνομαι στο ήθος, σας. Δεν ξέρω αν εγώ θα είχα αυτό το ανάστημα.. Έχω την άποψη του Αριστοτέλη ότι δεν συγχωρείς τους εχθρούς για να αποδοθεί η Δικαιοσύνη…».

«Ήθελαν τη συσκότιση της υπόθεσης»

Πριν ακόμη αναφερθεί στα τραγικά γεγονότα που έλαβαν χώρα το Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, η εισαγγελέας αναφέρθηκε στην στάση που τήρησαν οι δυο νεαροί κατηγορούμενοι κατά τη διάρκεια της δίκης. «Οι κατηγορούμενοι εξαρχής με δικονομικά τερτίπια ήθελαν να συσκοτιστεί η υπόθεση» είπε και συνέχισε: «Κανένας νοήμων άνθρωπος δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτοί οι δυο είναι τσακωμένοι και σε ρήξη επειδή τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον. Γελάνε στα διαλείμματα της δίκης. Είναι απολύτως συνεννοημένοι γιατί έτσι τους έχουν πει ότι πρέπει να κάνουν. Η φυσιολογική αντίδραση δεν είναι αυτή. Δυο άνθρωποι με τέτοια εγκλήματα, όταν δεν είναι συνεννοημένοι ο ένας τρώει τις σάρκες του άλλου. Υπάρχει κοινή γραμμή. Κοινή γραμμή για διάχυση της ευθύνης. Παίζεται και από τους δικηγόρους αυτό το παιχνίδι …Αποσκοπεί όχι στους δικαστές αλλά στους ενόρκους. «Πείτε τα έτσι και μετά αλλιώς» και έτσι όλο και κάποια αμφιβολία θα γεννηθεί. Αυτοί που πρέπει να τιμωρηθούν θα τιμωρηθούν και δεν είναι μόνο οι κατηγορούμενοι. … Έχω ακούσει από συνηγόρους των κατηγορουμένων να λένε ότι είμαστε συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης. Συλλειτουργός στη Δικαιοσύνη είναι αυτός που αποσκοπεί σε αυτό που αποσκοπεί όλη η Δικαιοσύνη. Στην ανεύρεση της αλήθειας».

«Μόνο αέρα δεν τους κάναμε»

Αναφερόμενη σε δηλώσεις που έγιναν αναφορικά με τα δικαιώματα των κατηγορουμένων και για τον αν αυτά εισακούσθηκαν από το δικαστήριο, η εισαγγελέας είπε: «Φυσικά και οι κατηγορούμενοι έχουν δικαιώματα, έχουν περισσότερα μάλιστα από όσα έχει η πολιτική αγωγή και το θύμα. Και αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα.. … Το πόσο θα μείνουν στη φυλακή οι κατηγορούμενοι δεν εξαρτάται από το δικαστήριο. Άκουσα τους συνηγόρους να λένε ότι ο πρώτος κατηγορούμενος (σ.σ. ο Ροδίτης) είχε πυρετό και δεν εισακούσθηκε. Διακόπταμε συνέχεια εδώ για να πιει το καφεδάκι του, το νερό του …Μόνο αέρα δεν του κάναμε. Οι συνήγοροί του ποτέ δεν μας είπατε ότι έχει πυρετό. Ζήτησα ακόμη και μπουφάν να του φέρουν. …Καλώς τον πήγαν στο Θριάσιο, έχει δικαίωμα, τον περιθάλψανε έτσι έπρεπε να γίνει. Κανένα δικαίωμα δεν παραβιάστηκε μόνο ξενοδοχείο δεν το κάναμε… Δικάσαμε υπό συνθήκες πρωτόγνωρες. Διανοήθηκε ποτέ κανείς ότι θα φοβηθεί το κορωνοϊό να δικάσει αυτή την υπόθεση; Ο δικαστής δεν είναι δημόσιος υπάλληλος. Θα δικάζανε ακόμη και αν γίνονταν πόλεμος, θα είχαμε τα έκτακτα στρατοδικεία. Αυτό πρέπει να κάνουν οι δικαστές …».

«Κάποιοι ήθελαν κουκούλωμα»

Στη συνέχεια, η κυρία Δόγκα αναφέρθηκε στην έρευνα που έγινε από το Λιμενικό Σώμα στη Ρόδο και τον Λιμενικό Θωμά Ζόβα. Είπε στην αγόρευση της: «Η αλήθεια περιγράφεται επακριβώς στο βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Ρόδου και στην πρόταση της εισαγγελέως Εφετών προς το συμβούλιο. …. Ασκήθηκαν πιέσεις στον λιμενικό Θ. Ζόβα. Έφτασαν σε ένα σημείο να του παίρνουν την υπόθεση για να ασχοληθεί κάποιος άλλος. Δεν θέλω να υπονοήσω ότι το επιφανές μέλος της Ρόδου ο πατέρας του πρώτου κατηγορούμενου (σ.σ. του Ροδίτη) έβαλε λυτούς και δεμένους για να σώσει το παιδί του… Από τον κύριο Ζόβα πήραν και τη δεύτερη υπόθεση με το φερόμενο βιασμό ΑμΕΑ που φέρεται να διέπραξε ο δεύτερος κατηγορούμενος …Είναι τύχη που ενεπλάκη ο κ. Ζόβας, αν δεν είχε εμπλακεί δεν θα είχαμε αυτή την εξέλιξη».

 

Εισαγγελέας: Έχω καταγωγή από το Ρόδο, γνωρίζω κάποια πράγματα ….Ευτυχώς που κάποιοι λίγοι άνθρωποι που λένε ακόμη «ας αποδοθεί δικαιοσύνη» και κρατάνε τη χώρα όρθια. Έχω παράπονο από το ανακριτικό έργο. Υπήρχαν και άλλα θύματα. Θα μπορούσαμε να τις έχουμε και αυτές τις υποθέσεις εδώ. Η τύχη βοήθησε να φυσάει Νοτιάς και το σώμα αντί να πάει μέσα, όπως ήθελαν, οι κατηγορούμενοι ή να πάει στο βυθό ή στην Αίγυπτο, έμεινε κοντά στην ακτή. Δεν είναι νοήμονες να καταλάβουν ότι αυτό που πάνε να κάνουν πιθανόν να μην τους βγει. Δεν έχουν ανοίξει ποτέ βιβλίο στη ζωή τους…

«Είχαν στοχοποιήσει την Ελένη»

Η εισαγγελέας επισήμανε ότι οι δυο κατηγορούμενοι είχαν στοχοποιήσει την Ελένη, η οποία, όπως ανέφερε, εκείνο το διάστημα ήταν ευάλωτη. Όπως είπε είχαν συναποφασίσει να υλοποιήσουν το εγκληματικό τους σχέδιο.

«Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο οι δυο κατηγορούμενοι ενήργησαν και με ανήλικη. Την πήγαν στο σπίτι στη Λίνδο, της έβαλαν να δει ταινίες πορνό. Το κορίτσι όμως αυτό έβαλε τα κλάματα, γλύτωσε. Ο δεύτερος κατηγορούμενος ήταν το δόλωμα. Δεν είναι πλούσιος. Πλούσιος ήταν ο πρώτος, ο Ροδίτης. Ο δεύτερος είναι ο ωραίος με το αγγελικό πρόσωπο, είναι το δόλωμα. Έμπαινε έβρισκε κορίτσια και ως λάφυρα τα πηγαίνει στον πρώτο κατηγορούμενο. Την έστηνε έξω από τα σχολεία ειδικής αγωγής και έψαχνε ευάλωτα θύματα. Εκείνη την εποχή η Ελένη ήταν ευάλωτη, την είχαν στοχοποιήσει. Όλα αυτά που μας είπανε εδώ για ομαδικό σεξ και για μήνυμα της Ελένης προς εκείνους, είναι όλα ψέματα, ασυναρτησίες. Ο πατέρας του πρώτου κατηγορουμένου που γυμνάζεται γιατί θέλει να δείχνει ωραίος σε αυτή την ηλικία έχει αφήσει έναν εν δυνάμει εγκληματία να κυκλοφορεί ελεύθερος».

«Θα βίαζαν την Ελένη και νεκρή»

Απευθυνόμενη στην οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, η εισαγγελέας ανέφερε στη συνέχεια: «Σας κοροϊδεύουν και σας εμπαίζουν όλοι από την αρχή. Μην τους ακούτε και μην τους πιστεύετε. Καμία συγγνώμη μην δεχθείτε. Η συγγνώμη ένα μόνο νόημα έχει όταν αυτός που τη ζητάει είναι ειλικρινής… Οι δυο κατηγορούμενοι είχαν ραντεβού με άλλες κοπέλες πιο πριν αλλά δεν «τους έκατσε» όπως είπαν… Ήταν αποφασισμένοι. Το είχαν κάνει ήδη αυτά με άλλη κοπέλα. … Είχαν συλλάβει στο μυαλό τους ότι τις πάνε στο εξοχικό στους Πεύκους, τις βάζουν να δουν πορνό και τις βιάζουν. Δεν υπήρχε περίπτωση οι δυο αυτοί χαρακτήρες, κατά τον τοξικό τρόπο που λειτουργούν, να τους ξέφευγε η Ελένη μετά τα αποτυχημένα ραντεβού που είχαν πριν με άλλες κοπέλες. Θα βίαζαν την Ελένη και νεκρή».

Όπως ανέφερε η εισαγγελέας εκείνη την ημέρα η Ελένη βρίσκονταν στο σπίτι της, ήταν ανυποψίαστη και μιλούσε με τη φίλη της στο τηλέφωνο που βρίσκεται στην Αθήνα. «Κατέβηκε η Ελένη και τότε είδε το φορτηγό του τρόμου. Υπάρχει βίντεο από το οποίο προκύπτει ότι ο Ροδίτης είναι στη καρότσα. Η συμφωνία ήταν να πάνε να φάνε σουβλάκια. Τι πιο απλό να πάει μια βόλτα. Προφανώς της είπαν ότι υπήρχε και κάποιος λόγος που είναι και ο Ροδίτης στην παρέα. Η Ελένη δεν ήξερε ότι θα πάνε στην Λίνδο. Πιστεύω ότι της είπανε «πάμε μια βόλτα». Δέχθηκε και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο. Εκείνη τη στιγμή η Ελένη δεν αντιλήφθηκε. Το σχέδιο όμως ήταν στο μυαλό των κατηγορουμένων. Το σχέδιο για ομαδικό βιασμό. Το ότι η Ελένη κατέβασε το βλέμμα και ασχολήθηκε με τον δεύτερο κατηγορούμενο το πλήρωσε με τη ζωή της…».

Τι έγινε στο σπίτι

Συνεχίζοντας η εισαγγελέας ξεδίπλωσε στο δικαστήριο τη γνώμη που σχημάτισε, κατά τη διαδικασία, για τα όσα έγιναν στο σπίτι – κολαστήριο της Λίνδου. «Έφτασαν στο σουβλατζίδικο, που ήταν κλειστό. Η Ελένη δεν ήξερε τι έρχεται για αυτό δεν ζήτησε βοήθεια, όπως λένε. Την έπεισαν να πάνε στο σπίτι Μέσα από το φορτηγό η Ελένη πρέπει να στέλνει το μήνυμα στην φίλη της. Στο μήνυμα αυτό της έγραφε «πάρε με τηλ. σε μια ώρα». …Δεν γνωρίζω αν εκεί την κρατάγανε εκεί με το ζόρι, αν και μπορεί επειδή ήταν τόσο ανυποψίαστη και τόσο αθώα να είπε «γιατί να μην πάω;». Είχαν σχέδιο να τη βιάσουν, ήξεραν ότι η Ελένη δεν υπάρχει περίπτωση να θέλει ομαδικό σεξ. ….Ήπιαν ελάχιστα τα ποτήρια ήταν μισοάδεια…. Αλήθεια γιατί να πάει εκεί η Ελένη; Αφού είχε σπίτι δικό σας; Η κοπέλα σουβλάκια είχε πάει να φάει…. Ήταν προαποφασισμένο ότι σε περίπτωση άρνησης της Ελένης, θα τη βιάσουν, δεν θα φύγει έτσι. Η Ελένη δεν ήθελε, αντιστάθηκε, αρνήθηκε, πάλεψε. Αν η Ελένη ήταν ένα μέρος έστω από αυτό που περιγράψανε για εκείνη ξέρετε τι θα έκανε; Θα προσποιούνταν για να γλυτώσει τη ζωή της. Το κορίτσι, ήταν αφίλητη παρθένα και πήγε μέσα σε άγρια θηρία. Η Ελένη ήταν αθώα, αλλά με δύναμη ψυχής. Δεν υπέκυψε σε αυτούς τους εγκληματίες και το πλήρωσε με τη ζωή της. Φώναξε και εκεί άρχισαν το ξύλο. Την πήγαν σηκωτή εκεί που ήταν το στρώμα για να είναι πιο άνετα. Ο ένας κατηγορούμενος της κρατάει τα χέρια και ο άλλος τη χτυπάει. Οι ρόλοι εναλλάσσονται… Δεν την κάνουν καλά. Έχουν αποφασίσει, όμως, να τη βιάσουν με κάθε τρόπο. Έχουν αποτύχει οι δυο προηγούμενες απόπειρες τους με τα άλλα κορίτσια. Αφού εκείνη αντιστέκεται πήραν τα μαχαίρια. Τα μαχαίρια είναι δυο γιατί δυο είναι οι εγκληματίες. Προσπάθησαν με το στραγγαλισμό να την ακινητοποιήσουν. Έδωσε μάχη η κοπέλα για τρεις ώρες για να κρατηθεί στη ζωή… Η Ελένη αντιστέκεται ξανά σε κάθε τους πρόταση. Και μετά έχουμε το σίδερο. Την χτυπάνε και εκείνη δεν πεθαίνει, αντιστέκεται. Και αυτό πυροδοτεί το θυμό τους. Η μάχη της Ελένης είναι πρωτοφανής. Τα χτυπήματα με το σίδερο είναι τρία ή τέσσερα και δεν είναι από έναν. Σκέφτονται ότι η Ελένη λέει ότι θα τους καταδώσει. Αποφασίζουν να τελειώσουν μαζί της».

Ροδίτης κατηγορούμενος: Αυτό το συμπέρασμα πως βγήκε κυρία εισαγγελέα;

Εισαγγελέας: Προφανώς και θα μας καταδώσει – σκέφτηκαν – θα μας κλείσει φυλακή. Στο μπάνιο την πήγαν γιατί το αίμα δεν σταματούσε. Την πήγαν μαζί. Ένας δεν μπορούσε, κατά διαστήματα η Ελένη ανακτά αισθήσεις τους παρακαλάει να την πάνε στο νοσοκομείο.

Δεύτερος κατηγορούμενος: Δεν είναι όπως τα λέτε…

Εισαγγελέας: Το σπίτι βρέθηκε γεμάτο αίμα, τα ταβάνια έχουν αίμα, έχει βρεθεί τα DNA. Της έβαλαν το σεντόνι για να μην τους δει κανείς. Ως δια μαγείας η γιαγιά που μένει από κάτω δεν άκουσε τίποτα από τη σφαγή. ….Οι δυο τους έχουν συζητήσει τι θα κάνουν.. Γνωρίζουν ότι είναι ζωντανή η Ελένη. Είναι αδύνατον ένας να κατέβασε μόνος του την κοπέλα από τις σκάλες του σπιτιού της Λίνδου. Μαζί την έσερναν στις σκάλες, ο ένας μπροστά ο ένας από πίσω, το σώμα είναι πολύ βαρύ. Η Ελένη ήταν σε ημι- κωματώδη κατάσταση. Οι σκάλες ήταν γεμάτες αίματα. Και πάνε εκεί που αποφάσισαν. Να την πετάξουν στη θάλασσα. Οδηγούσε ο Ροδίτης που ξέρει την περιοχή, η οποία δεν έχει καμία σχέση με το νοσοκομείο. Δεν μπορεί ένας να την έβγαλε από το αμάξι. Η κοπέλα ήταν σε κώμα. Έχει ψελλίσει όμως ότι «ο πατέρας μου θα σας βρει»….. Τα στοιχεία λένε ότι δε γίνεται να ανοίξεις τη πόρτα και να την πετάξεις. Το έδαφος είναι κακοτράχαλο. Την έβγαλαν και οι δυο από το αμάξι και την κουβάλησαν στα χέρια και για αυτό το σώμα της δεν έφερε καμία αμυχή. Ήθελαν να εξασφαλίσουν ότι θα πάει στο νερό και ότι το σώμα της δεν θα κολλήσει στα βράχια.

«Πέταξαν τα πειστήρια»

Αναφερόμενη στην επιστροφή στη συνέχεια των δυο κατηγορουμένων στο σπίτι της Λίνδου, η εισαγγελέας ανέφερε: «Οι κατηγορούμενοι επέστρεψαν στο σπίτι και μετά από 40 λεπτά ξαναβγήκαν. Καθάριζαν αυτό το διάστημα. Προσπαθούσαν μαζί να συνεφέρουν το χώρο. Άλλαξαν παπούτσια και έβαλλαν όλα τα πειστήρια σε ένα άσπρο κουβά ….».

Μάλιστα σε αυτό το σημείο η εισαγγελική λειτουργός απευθυνόμενη στους δυο κατηγορούμενους τους είπε: «Ξέρετε τι έπρεπε να κάνετε σε μια τέτοια υπόθεση που τα στοιχεία είναι αδιάσειστά; Να πείτε «το κάναμε συγχωρέστε μας».

Δικογραφία για γονείς και συγγενείς

Η εισαγγελέας αναφέρθηκε όμως και σε ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του πατέρα και της γιαγιάς του Ροδίτη κατηγορούμενου όπως και της αδελφής του 21χρονου. «Ο πατέρας (σ.σ. του Ροδίτη) έκανε το τέρας που είναι σήμερα ο γιος του», είπε πως γνώριζε για τις ενέργειες του γιού του. «Για αυτό έκρυβαν το γιο τους όταν πήγε ο κ. Ζόβας και τον αναζητούσε. Τον είχαν προετοιμάσει, τι θα πει όταν εμφανιστεί στις αρχές. Η γιαγιά έχει ακούσει, δεν μπορώ όμως να πω ότι εκείνη τη στιγμή ότι πίστευε ότι πάνω σκοτώνουν. Αλλά δεν μπορώ και να το αποκλείσω. Θέλω να ερευνηθεί. Πιθανόν μπορεί να νόμιζε ότι συνέβαιναν τα συνήθη όργια που είχε συνηθίσει το αυτάκι της» τόνισε η εισαγγελέας και ζήτησε να εξαχθούν αντίγραφα της δικογραφίας και να σταλούν στις εισαγγελικές αρχές για τυχόν ευθύνες του πατέρα του Ροδίτη, όσον αφορά την εξαφάνιση του στρώματος, εκεί «όπου μαρτύρησε επί ώρες η Ελένη».

Ακόμη, η εισαγγελέας είπε ότι ο πατέρας θα πρέπει να ερευνηθεί και για το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε ψευδή βεβαίωση, διότι όπως είπε, πίεσε συγκεκριμένο ιδιώτη ψυχίατρο «για να βγάλει το γιο του ψυχωτικό» και να αλλάξει εκ των υστέρων στιγμιογράφηση ώστε να είναι ακαταλόγιστος. «ο ΚΕΘΕΑ πάντως δεν έχει διαγνώσει τίποτα ψυχωσικό στον κατηγορούμενο, ο οποίος τα έχει τετρακόσια και έδινε και θεατρικές παραστάσεις εδώ ….», σημείωσε η εισαγγελέας.

Η δίκη συνεχίζεται.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση