HomeΕΛΛΑΔΑΝέος γύρος διαμάχης Μιωνή με Φιλιππάκη

Νέος γύρος διαμάχης Μιωνή με Φιλιππάκη

Καταθέτει αγωγή και μήνυση ο επιχειρηματίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αγωγή και μήνυση κατά του Ιωάννη Φιλιππάκη για το σημερινό συκοφαντικό και ψευδές δημοσίευμά τους στην εφημερίδα «Δημοκρατία», θα καταθέσει ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνής σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωσή του.

Στην ανακοίνωσή του, ο επιχειρηματίας αναφέρει αρχικά ότι «είναι φανερό, ότι η «συμμορία» βρίσκεται σε πανικό» και ειδικά, όσο «η συζήτηση στην Βουλή των Ελλήνων, για διεύρυνση του κατηγορητηρίου και διεξαγωγή περαιτέρω προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος των προσώπων που κατήγγειλα στην από 26.02.2020 μήνυσή μου, προκειμένου να καταδειχθεί η εγκληματική φύση των πράξεών τους εναντίον μου και εναντίον των συνεργατών μου, έχει πανικοβάλει τους συκοφάντες και εκβιαστές μου, οι οποίοι καταφεύγουν, πλέον, στο χαμηλότερο ηθικό στάδιο, στην δυσφήμηση νεκρών, οι οποίοι δεν μπορούν ούτε να τους διαψεύσουν, ούτε να τους μηνύσουν».

Ακόμη, υπενθυμίζει ο επιχειρηματίας ότι ο κ. Φιλιππάκης, μαζί με τον συνεργό του Αλέξανδρο Ταρκα, σύμφωνα με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, πρέπει να του καταβάλουν πλέον των 400.000 ευρώ, για άρθρα που έχουν γράψει σε βάρος του.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή έχει ως εξής:

«Είναι φανερό, ότι η «συμμορία» βρίσκεται σε πανικό. Η συζήτηση στην Βουλή των Ελλήνων, για διεύρυνση του κατηγορητηρίου και διεξαγωγή περαιτέρω προκαταρκτικής εξέτασης σε βάρος των προσώπων που κατήγγειλα στην από 26.02.2020 μήνυσή μου, προκειμένου να καταδειχθεί η εγκληματική φύση των πράξεών τους εναντίον μου και εναντίον των συνεργατών μου, έχει πανικοβάλει τους συκοφάντες και εκβιαστές μου, οι οποίοι καταφεύγουν, πλέον, στο χαμηλότερο ηθικό στάδιο, στην δυσφήμηση νεκρών, οι οποίοι δεν μπορούν ούτε να τους διαψεύσουν, ούτε να τους μηνύσουν.

Καταθέτω, άμεσα, αγωγή και μήνυση στον Ιωάννη Φιλιππάκη και στην «εφημερίδα» ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, για το σημερινό συκοφαντικό και ψευδές δημοσίευμά τους.

Ο Ιωάννης Φιλιππάκης, πρώην ηγετικό στέλεχος μαθητικής νεοναζιστικής οργάνωσης, προφανώς διδάχθηκε καλά τις Γκαιμπελικές μεθόδους. Έπεσε, όμως, πάνω στον λάθος άνθρωπο !

Ο Ιωάννης Φιλιππάκης, μαζί με τον συνεργό του Αλέξανδρο Ταρκα, σύμφωνα με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, καλούνται να μου καταβάλουν περισσότερα από 400.000 ευρώ, για άρθρα που έχουν γράψει σε βάρος μου, χρήματα τα οποία φυσικά και θα προσφέρω σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Επίσης, εκκρεμεί ποινική δίωξη εναντίον του και εναντίον της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου, για ψευδορκία που τέλεσαν σε βάρος μου. Ο ίδιος αυτός, ο πρώην; νεοναζί, ξεπέρασε σήμερα τον εαυτό του, παρουσιάζοντάς με ως «διαχειριστή» ενός νεκρού, τον οποίο ουδέποτε στην ζωή μου γνώρισα !

Επαναλαμβάνω, ότι αντιλαμβάνομαι την απόγνωση των μηνυόμενων, καθώς βλέπουν ότι ο κλοιός της Δικαιοσύνης σφίγγει, δυστυχώς όμως γι΄ αυτούς, με ψεύδη και συκοφαντίες δεν σώθηκε ποτέ κανένας κατηγορούμενος».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση