HomeΚΡΗΤΗΗ ΠΕΔ Κρήτης για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή

Η ΠΕΔ Κρήτης για την Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή

«Οφείλουμε ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή θέλουμε ως Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης, να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή μας, σε όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για τον αγώνα που δίνει καθημερινά μέσα σε ιδιάζουσες και απαιτητικές συνθήκες εργασίας προσφέροντας ασφαλείς και ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες, με αφοσίωση, επαγγελματισμό και υψηλό αίσθημα ευθύνης.

Οφείλουμε ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που πάντοτε αλλά και τώρα, μέσα στην υγειονομική κρίση που βιώνουμε, φροντίζουν όλους εμάς, με αφοσίωση και αλτρουισμό.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αναφέρει χαρακτηριστικά: «Απλά χωρίς νοσηλευτές η αντίδραση στον ιό δεν θα ήταν δυνατή».

Οι νοσηλευτές και οι νοσηλεύτριες μας αποτελούν τους στυλοβάτες και την κινητήρια δύναμη του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Θα είμαστε δίπλα τους στην προσπάθεια για καλύτερες συνθήκες εργασίας καθώς και την περαιτέρω αναβάθμιση και ανάπτυξη του υγειονομικού συστήματος και των δομών υγείας της πατρίδας μας.

Ευχόμαστε να ξεπεράσουμε γρήγορα τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η ανθρωπότητα και να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και πίστη στην αξία της ανθρώπινης ζωής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση