HomeΕΛΛΑΔΑΧρ. Λούλης: Δεν βρήκα σεξιστικό το σποτ της ΓΓΠΠ

Χρ. Λούλης: Δεν βρήκα σεξιστικό το σποτ της ΓΓΠΠ

«Χαζομάρα η συζήτηση»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O ηθοποιός Χρήστος Λούλης έδωσε τη δική του απάντηση για το σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και τελικά αποσύρθηκε.

Μιλώντας στην ΕΡΤ για το μήνυμα περί αποφυγής συνωστισμού στις πλατείες, ο Χρήστος Λούλης δήλωσε πως με τίποτα δεν φαντάστηκε πως θα μπορούσε να είναι σεξιστικό το σενάριο του σποτ. Ο ηθοποιός δήλωσε ότι είναι «ευαίσθητος σχετικά με αυτά τα θέματα», αλλά χαρακτήρισε τις αντιδράσεις «χαζομάρες».

«Θεωρώ χαζομάρα όλη αυτή την κουβέντα, αλλά από τη στιγμή που το μήνυμα που ήθελε να περάσει το σποτ προκάλεσε άλλες αντιδράσεις από τις επιδιωκόμενες, καλώς κατέβηκε», είπε.
Νωρίτερα και μιλώντας στη μεσημεριανή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εγώ ούτε διχαστικό ούτε σεξιστικό είδα το βίντεο. Το έκανα αφιλοκερδώς. Από εκεί και πέρα αν το σποτ δεν περνάει το σωστό μήνυμα στον κόσμο που στέκεται σε κάτι άλλο, καλώς κάνει και αποσύρεται».

Υπενθυμίζεται ότι η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ανέφερε σε ανακοίνωσή της σχετικά με το θέμα, ότι «στόχος της καμπάνιας μας ήταν και είναι να ευαισθητοποιήσει το σύνολο της κοινωνίας. Όταν ένα σποτ αντί να ενώσει μπορεί και να διχάζει προφανώς δεν υπηρετεί το σκοπό του».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση