HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: Θα μας βοηθήσει το μέτρο με τις 5 αλλαγές

Γιώργος Σίμος: Θα μας βοηθήσει το μέτρο με τις 5 αλλαγές

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος, δείχνει θετικός στην απόφαση της FIFA για πέντε (αντί τρεις αλλαγές) για κάθε ομάδα ανά παιχνίδι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο προπονητής της Κρητικής ομάδας μίλησε για την επιστροφή στις προπονήσεις την προσεχή Δευτέρα και για τις πέντε αλλαγές στην κάμερα του ΟΦΗ TV αναφέροντας:

«Επιστρέφουμε μετά από δύο μήνες ήταν μία δύσκολη περίοδος με μεγάλη αποχή από ποδοσφαιρικές προπονήσεις. Προτεραιότητα για όλους μας είναι η υγεία και η ασφάλεια των αθλητών κι είναι μία έξτρα επιλογή για εμάς και μας κάνει πιο ευέλικτους στο να μπορούμε να χρησιμοποιούμε πέντε παίκτες ως αλλαγή σε έναν αγώνα έτσι ώστε αν χρειαστεί να μην επιβαρύνουμε τους ποδοσφαιριστές μας.

Ιδιαίτερα δε, αν ισχύσει αυτό που ακούγεται ότι τα παιχνίδια θα είναι Κυριακή – Τετάρτη – Κυριακή δηλαδή μέσα σε μία εβδομάδα τρεις αγώνες. Ναι, νομίζω ότι είναι μία έξτρα επιλογή για εμάς και μας κάνει πιο ευέλικτους.

Δεν πιστεύω ότι τίθεται θέμα ομοιογένειας με το αν θα γίνουν πέντε αλλαγές σε έναν αγώνα γιατί είμαστε έναν χρόνο μαζί σε κάθε ομάδα. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι θα τεθεί θέμα ομοιογένειας. Αντιθέτως νομίζω ότι, ναι, με τις υπάρχουσες συνθήκες θα μας βοηθήσει.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση