HomeΕΛΛΑΔΑΚορωνοϊός: Νέο σποτ για τον συνωστισμό με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Λέχου

Κορωνοϊός: Νέο σποτ για τον συνωστισμό με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Λέχου

Δείτε το βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέο σποτ που για την αποφυγή του συνωστισμού, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του νέου κορωνοϊού, δόθηκε στη δημοσιότητα, από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Το νέο σποτ, με την ηθοποιό Κατερίνα Λέχου, αναφέρεται στον κίνδυνο που διατρέχουμε όλοι μας όταν δεν τηρούμε τις απαραίτητες αποστάσεις και δεν αποφεύγουμε τον συγχρωτισμό.

Ειδικά όταν πολλοί άνθρωποι ή πολύ μεγάλες παρέες μαζεύονται μαζί, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους, όπως οι πλατείες, δημιουργούνται ιδανικές συνθήκες για την μετάδοση του ιού.

Σε αυτό, βλέπουμε την Κατερίνα Λέχου, να μιλά για τους κινδύνους που διατρέχουμε αν συνωστιζόμαστε σε μεγάλες παρέες: «Δεν συνωστιζόμαστε με τίποτα. Κολλητοί δε σημαίνει κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η δημοφιλής ηθοποιός περιγράφει πώς αντέδρασε όταν την προσκάλεσαν κάποιοι φίλοι της κι όταν έμαθε ότι θα είναι «καμιά 20αρια». «Μάλλον είστε για μάζεμα» λέει η δημοφιλής ηθοποιός, στο βίντεο της Πολιτικής Προστασίας.

Όπως επισημαίνει η Κατερίνα Λέχου «ένας φίλος δεν φτάνει, ένας φίλος που έχει όμως τον ιό φτάνει για να τον μεταφέρει».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=40&v=I41lNGgrDPg&feature=emb_title

Σημειώνεται ότι πριν λίγο, η Η Πολιτική Προστασία αποφάσισε να αποσύρει το σποτ με τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη για τον συνωστισμό στις πλατείες,

έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση