HomeHL-TOPΦρικτό τροχαίο: Νεκρός ο 34χρονος πατέρας – Στην Εντατική η γυναίκα του-Στη ΜΕΘ και το 9χρονο κορίτσι της οικογένειας

Φρικτό τροχαίο: Νεκρός ο 34χρονος πατέρας – Στην Εντατική η γυναίκα του-Στη ΜΕΘ και το 9χρονο κορίτσι της οικογένειας

Σε καλύτερη κατάσταση το 5χρονο αγοράκι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία από το χθεσινό φρικτό θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσαρά που είχε ως αποτέλεσμα ένας 35χρονος άνδρας να χάσει την ζωή του και έξι ακόμα άτομα, μεταξύ αυτών δύο παιδιά, να τραυματιστούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μεταξύ τους σε δρόμο των Μοιρών.


Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε ο 35χρονος Γιάννης Κατσούνας που ήταν και οδηγός, η 30χρονη σύζυγός του, τα δύο παιδιά τους – ένα 9χρονο κοριτσάκι κι ένα 5χρονο αγοράκι – και ένας ακόμα 24χρονος.

Στο δεύτερο όχημα επέβαιναν δύο άνδρες, ένας 21χρονος κι ένας 23χρονος.

Νεκρός ο 35χρονος Γιάννης – Στην Εντατική η σύζυγός του-Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ το 9χρονο κορίτσι

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο 35χρονος Γιάννης και να υποκύψει στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα. Η σορός του μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Η 30χρονη σύζυγος και μητέρα των δύο παιδιών φέρει σοβαρά τραύματα και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Εντατική του Βενιζέλειου νοσοκομείου.

Το 9χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση, χωρίς όμως να έχει διασωληνωθεί. Την ίδια ώρα, στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται, σε καλύτερη κατάσταση, το 5χρονο αγοράκι της οικογένειας .

Οι υπόλοιποι τρεις άνδρες, που ενεπλάκησαν στο φρικτό τροχαίο, χρειάστηκε να νοσηλευτούν στο Βενιζέλειο εκτός όμως κινδύνου. Μάλιστα ο ένας απο αυτούς πήρε εξιτήριο την Κυριακή.

Η μαντινάδα του κουμπάρου του Γιάννη

Λίγες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του Γιάννη Κατσούνα ο κουμπάρος του ανήρτησε στα social media μία σπαρακτική μαντινάδα… αποχωρισμού.

Δείτε την:

Καλοστραθια κουμπάρε μου Άντρα κατσουνα Γιάννη,

κι ο μισεμος σου στην καρδιά πόνο βαρύ μου βανει

Ο μισεμος σου εμπιχτηκε σαν δίκοπο μαχαίρι,

μες την καρδιά που εδα λυγα, πονεί και υποφέρει

Ο μισεμος σου έφερε δάκρυα των αθρωπο,

Γυρεύουν ψάχνουν για να βρουν να σε γιαγυρουν τροπο

Πάντα σαφι η σκέψη μας θα είναι εκεί μαζί σου,

και χαραγμένη στο μυαλό κάθε ανάμνηση σου

mantinada1

Διαφήμιση
Διαφήμιση