HomeHL-9Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Τι λέει ο 29χρονος μέσα από τις φυλακές

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Τι λέει ο 29χρονος μέσα από τις φυλακές

«Δεν φτάνει ότι μου πήραν τον άγγελό μου, τον πατέρα μου, με ατίμασαν κιόλα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στις φυλακές Ρεθύμνου κρατείται ο 29χρονος, Μανώλης Καλομοίρης που έχει ομολογήσει ότι σκότωσε τον Γιώργο Ξυλούρη μετά που είδε τον πατέρα του νεκρό έξω από το σπίτι του στο Περαχώρι Ανωγείων.

Ο 29χρονος με δήλωσή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ζητάει αυτή την κρίσιμη ώρα, μετά τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του, να επικρατήσει «η λογική» στις δύο οικογένειες.

H δήλωσή του ολόκληρη, μέσω του συνηγόρου υπεράσπισής του, Διονύση Βέρρα, έχει ως εξής: «Δεν φτάνει ότι μου πήραν τον άγγελό μου, τον πατέρα μου, με ατίμασαν κιόλας. Φθάνουν στο σημείο να λένε ότι ο πατέρας μου σκοτώθηκε απ’ το δικό μου πιστόλι, ενώ εκτελέστηκε από αυτούς μπροστά στα μάτια της μάνας μου, πολύ πριν φτάσω στο συμβάν εγώ. Όπως και να έχει όμως, παρακαλώ τον Θεό να τους βοηθήσει όλους να λογικευθούν και να σκεφθούν και τις δύο οικογένειες».

Εν αναμονή των επίσημων εξετάσεων για τη σφαίρα που σκότωσε τον Λ. Καλομοίρη

Στις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις τόσο από τη βαλλιστική εξέταση όσο και το να αποσαφηνιστεί από ποιο όπλο προήλθε η σφαίρα που σκότωσε τον 63χρονο, Λευτέρη Καλομοίρη.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν πως οι πρώτες εκτιμήσεις της βαλλιστικής εξέτασης έδειξαν πως τα δύο όπλα που παραδόθηκαν στις αρχές ήταν και αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στο διπλό φονικό στα Ανώγεια που συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση