HomeHL-TOPΠερίμεναν την άρση των περιορισμών για να κάνουν έργα σε κεντρική λεωφόρο στο Ηράκλειο

Περίμεναν την άρση των περιορισμών για να κάνουν έργα σε κεντρική λεωφόρο στο Ηράκλειο

Δοκιμάζονται οι οδηγοί μετά την καραντίνα- Δυσφορία και από τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Περίμεναν την άρση των περιορισμών για να κάνουν έργα σε κεντρική λεωφόρο στο Ηράκλειο.

Ο λόγος για τη Λεωφόρο Κνωσού στο Ηράκλειο που καθημερινά δέχεται μεγάλο όγκο κυκλοφορίας οχημάτων, πόσω μάλλον, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, εξαιτίας του κορωνοϊού .

ikona_viber_2020-05-05_10-39-20

Σύμφωνα με πληροφορίες το κυκλοφοριακό κομφούζιο, δοκιμάζει τις τελευταίες ώρες, τα νεύρα των οδηγών, που έπιασαν τιμόνι μετά από καιρό, δεδομένου ότι πρόκειται για κομβικό σημείο που δέχεται μεγάλο αριθμό αυτοκίνητων από και προς την εθνική οδό.

ikona_viber_2020-05-05_10-39-21

Το ερώτημα που τίθεται πάντως είναι απλό και εύλογο. Τόσο διάστημα που ο κόσμος βρισκόταν στα σπίτι του και η κίνηση είχε μειωθεί στο ελάχιστο, δε θα μπορούσαν να ξεκινήσουν τα εν λόγω έργα, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των πολιτών;

ikona_viber_2020-05-05_10-39-22

Ταλαιπωρία λόγω της διακοπής της ηλεκτροδότησης

Πάντως η επιστροφή στους ρυθμούς της καθημερινότητας, επιφύλασσε κι άλλη ταλαιπωρία για τους κατοίκους του Ηρακλείου λόγω των διακοπών ρεύματος που σημειώνονται αυτή την εβδομάδα και στους τέσσερις νομούς της Κρήτης.

Συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ πραγματοποιούν εργασίες με αποτέλεσμα τη διακοπή της ηλεκτροδότησης. Ο ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να είχε ενημερώσει ωστόσο το γεγονός ότι 1000δες σπίτια έμειναν χωρίς ρεύμα, για 3 ολόκληρες ώρες, δημιούργησε δυσφορία.

 

Ειδικότερα το ρεύμα κόπηκε στις παρακάτω περιοχές:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στα Σταυράκια στην περιοχές του κέντρου του χωριού, του νεκροταφείου, του ελαιουργείου Παπαδάκη, της οικίας Καλοκοίρη και στο χωριό Πετροκέφαλο καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Ηράκλειο, στο Μασταμπά, στις οδούς Παλαιοκάππα από την οδό Α.Παπανδρέου έως την οδό Ικτίνου, Υψηλάντου από την οδό Κονδυλάκη έως την οδό Παλαιοκάππα, Αντιοχείας από την οδό Κονδυλάκη έως την οδό Δρυμιτινού, Κονδυλάκη από την οδό Αντιοχείας έως την οδό Υψηλάντου και στην οδό Στράβωνος από την οδό Υψηλάντου έως την οδό Κονδυλάκη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο χωριό Βούτες στις περιοχές, της εισόδου του χωριού, στο πρατήριο υγρών καυσίμων, του κέντρου των Βουτών, του Γηπέδου, της δεξαμενής Βουτών, της εξόδου του χωριού στο ελαιουργείο, των οικιών Φραντζεσκάκη μετά τις Βούτες στη διακλάδωση προς Πετροκεφάλι και του χοιροστασίου Αλογδιανάκη.

Δείτε αναλυτικά ανά νομό και ημέρα τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος τις επόμενες ημέρες:

Τετάρτη 6 Μαΐου

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Γέργερη, Καρδαμιανά, Μαστραχιανά, Απομαρμά, Μάκρες, Νύβριτος, Στο Ζαρό στην περιοχή της επιχειρήσεων Σαριδάκη και Αλμπαντάκη του Ι.Ν.Αγ.Νικολάου, του αναψυκτηρίου Ζαρού και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Πανασσός.

Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Μητρόπολη Δ.Γόρτυνας, στο κέντρο του χωριού, στην περιοχή του οικίας Γκιαουράκη Νικόλαου.

Πέμπτη 7 Μαΐου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στη λεωφ.Θέρισσο στις οδούς Αστερουσίων από την οδό Παυσανίου έως τη οδό Θενών, Θενών από την οδό Αστερουσίων μέχρι την Αυλώνος, Ρηζινίας από την οδό Χαλκηδώνος έως την οδό Λασαίας, Λασαίας από την οδό Αστερουσίων μέχρι την οδό Ρηζινίας, Αυλώνος από την οδό Λασαίας μέχρι την οδό Χαλκηδώνος.Επίσης στις οδούς Άρβης και Ηλέκτρας.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στο Δ.Χερσονήσου στο χωριό Αβδού, στις περιοχές του αρδευτικού Κανάκη, του ελαιουργείου Κοντογιάννη και στο χωριό Σφενδύλι.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών, στην περιοχή έναντι ταβέρνας Γωννιανού, προς τους Ι.Ν. Πίστης, Σοφίας και Αγ.Αντωνίου.

Παρασκευή 8 Μαΐου

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο Αρκαλοχώρι, στην περιοχή από το Γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου έως το κέντρο Αρκαλοχωρίου και στην περιοχή του s.m.ΟΛΑ.

Από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο χωριό Πλακιώτισσα, στην περιοχή των αρδευτικών Κουτεντάκη, Ανδρεαδάκη και Χαλκιαδάκη.

Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Γενικά στο χωριό Ζήντα του Δ.Μινώα Πεδιάδος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση