HomeΕΛΛΑΔΑΑλεξανδρούπολη: Ο σκύλος της Δίωξης βρήκε κάνναβη κρυμμένη στον κινητήρα ΙΧ

Αλεξανδρούπολη: Ο σκύλος της Δίωξης βρήκε κάνναβη κρυμμένη στον κινητήρα ΙΧ

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου διακινούσαν σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών που μετέφεραν οδικώς από την Θεσσαλονίκη, πέντε Έλληνες μέλη συμμορίας που εξαρθρώθηκε στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Οι πέντε δράστες εντοπίστηκαν να κινούνται με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα στην παλιά εθνική οδό Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης προερχόμενοι από τη Θεσσαλονίκη, με το ένα από αυτά να προηγείται ως προπομπός. Όταν τα σταμάτησαν οι αστυνομικοί, ανέλαβε δράση ο σκύλος ανιχνευτής που είχαν μαζί τους ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να εντοπίσει την κρύπτη στον κινητήρα του δεύτερου οχήματος, όπου βρέθηκε κρυμμένο ένα δέμα με δέκα συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 395 γραμμαρίων.

Τα δύο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν και, κατά τις έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των πέντε Ελλήνων οι οποίοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, βρέθηκαν ακόμη ένα γυάλινο βάζο με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 415 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,9 γραμμαρίων, ηρωίνη βάρους 2,2 γραμμαρίων, 20 ναρκωτικά χάπια, ένας μεταλλικός τρίφτης και 125 γραμμάρια λαθραίου καπνού. Επιπλέον, κατασχέθηκαν έξι κινητά και 577 ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση