HomeHL-9Τι ισχυρίστηκε ο 30χρονος για το διπλό φονικό στ’ Ανώγεια

Τι ισχυρίστηκε ο 30χρονος για το διπλό φονικό στ’ Ανώγεια

Παραδόθηκε στις Αρχές το μεσημέρι της Κυριακής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άκουσε τον πυροβολισμό, τα ουρλιαχτά της μητέρας του και βγήκε στο δρόμο.

Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ισχυρίστηκε ο 30χρονος, γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη, που παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Ο νεαρός φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς ότι προηγήθηκε λογομαχία με τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη και στη συνέχεια εκείνος πήγε στο σπίτι του.

Λίγη ώρα αργότερα άκουσε τις φωνές της μητέρας του και ένα πυροβολισμό.Πήρε το όπλο και κατέβηκε κάτω για να δει τον πατέρα του να κείτεται νεκρός στο δρόμο.

Χωρίς να το σκεφτεί έβγαλε το όπλο, σκότωσε τον Γιώργο Ξυλούρη και τράπηκε σε φυγή.

Ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη παραδόθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στους αστυνομικούς του Ρεθύμνου βάζοντας τέλος στο ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει από χθες οι άνδρες της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο γιος του 63χρονου από την πρώτη στιγμή που τράπηκε σε φυγή μετά το διπλό φονικό ήθελε να παραδοθεί.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο του και αποφάσισαν τις λεπτομέρειες της παράδοσής του.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές του cretapost, παρέδωσε στους άνδρες της αστυνομίας και το όπλο με το οποίο πυροβόλησε.

Αύριο ο 29χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου ενώ οι αρχές αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση με την κατάθεση του τραυματία, τόσο για το πως έγινε το διπλό φονικό όσο και για τα αίτια του καυγά ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση