HomeHL-TOPΔιπλό φονικό στα Ανώγεια: Ο καυγάς που στοίχισε την ζωή σε δύο άνδρες

Διπλό φονικό στα Ανώγεια: Ο καυγάς που στοίχισε την ζωή σε δύο άνδρες

Νεκροί οι Λευτέρης Καλομοίρης και Γιώργος Ξυλούρης – Φόβοι για βεντέτα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονισμένη είναι όλη η Κρήτη εξαιτίας του διπλού φονικού που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια όταν ένας καυγάς ανάμεσα σε δύο οικογένειες πήρε τραγικές διαστάσεις με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άνθρωποι και να τραυματιστεί ένας άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, νεκροί είναι ο γνωστός μαντιναδολόγος Λευτέρης Καλομοίρης (63 ετών) αλλά και ο Γιώργος Ξυλούρης, γνωστός με το παρατσούκλι Κίτρος (30 χρονών).

Λευτέρης Καλομοίρης.
Λευτέρης Καλομοίρης.

Την ίδια ώρα, από την αιματηρή συμπλοκή τραυματίστηκε ένας 30χρονος που μπήκε ανάμεσα στους δύο άνδρες για να τους χωρίσει.

Γιώργος Ξυλούρης,
Γιώργος Ξυλούρης,

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή

Από χθες το βράδυ στα Ανώγεια υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την αποφυγή επεισοδίων καθώς η κατάσταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες είναι ιδιαίτερα τεταμένες.

Την ίδια ώρα, οι άνδρες της αστυνομίας πραγματοποιούν αυτοψία στην περιοχή όπου σημειώθηκε το έγκλημα συλλέγοντας πολύτιμα στοιχεία ενώ έχουν προχωρήσει στη λήψη καταθέσεων από μάρτυρες.

3

Ο καυγάς που στοίχισε τη ζωή στους δύο άνδρες

Όλα συνέβησαν στις 10 περίπου το βράδυ του Σαββάτου όταν οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο καφενείο του Περαχωρίου Ανωγείων.

Οι δύο οικογένειες τις τελευταίες ημέρες είχαν μία διαμάχη για τα μιτάτα τους με αποτέλεσμα γρήγορα ν’ ανάψει ο καυγάς και οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια.

Δυστυχώς, η έντονη λογομαχία πήρε ακόμα πιο τραγικές διαστάσεις όταν πάνω στον καυγά βγήκαν και τα όπλα με αποτέλεσμα να σκοτωθεί πρώτος ο Λευτέρης Καλομοίρης και στη συνέχεια ο Γιώργος Ξυλούρης.

8

Όταν βγήκαν τα όπλα, ένας 30χρονος που βρισκόταν στο καφενείο επιχείρησε να τους χωρίσει ωστόσο τραυματίστηκε από σφαίρα στο πόδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον καυγά φαίνεται να συμμετείχε και ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη ο οποίος μετά το διπλό φονικό τράπηκε σε φυγή με την αστυνομία να τον αναζητά.

4

Με συνοδεία περιπολικών η μεταφορά των σορών

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη αλλά και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Μάλιστα, η μεταφορά των δύο σορών αρχικά στο Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο έγινε συνοδεία αστυνομικών.

5

Οι δύο σοροί μεταφέρθηκαν σε διαφορετικά νοσοκομεία για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω επεισόδια ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Η σορός του Λευτέρη Καλομοίρη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ενώ η σορός του Γιώργου Ξυλούρη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Την ίδια ώρα, ο 30χρονος τραυματίας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Ηράκλειο.

Οκτώ κάλυκες βρήκαν οι αρχές

Και τα δύο θύματα του χθεσινού διπλού φονικού φαίνεται πως φέρουν τραύματα από σφαίρες στον θώρακά τους.

Μάλιστα, οι αστυνομικές αρχές περισυνέλλεξαν οκτώ κάλυκες από το σημείο όπου έγινε το φονικό.

Διαφήμιση
Διαφήμιση