HomeΕΛΛΑΔΑΑρνητικός πλέον στον κορωνοϊό ο ασθενής «0» της Λαμίας

Αρνητικός πλέον στον κορωνοϊό ο ασθενής «0» της Λαμίας

Έτοιμος να επιστρέψει στο σπίτι του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρνητικό βγήκε και το τρίτο τεστ για covid-19 στον 54χρονο Λαμιώτη αυτοκινητιστή που διαγνώσθηκε με τον νέο κορωνοϊό ανήμερα του Πάσχα.

Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν την άριστη κλινική του εικόνα, μετά από 11 ημέρες στη ΜΕΘ κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας και την Κυριακή θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στο σπίτι και την οικογένειά του απόλυτα υγιής. Δε θα ήταν υπερβολή να σημειώναμε ότι θα επιστρέψει πιο υγιής και από όσους από εμάς δεν έχουμε νοσήσει από τον επικίνδυνο αυτό ιό και είμαστε ευάλωτοι ακόμη στην καινούρια αυτή ασθένεια.

Ο ασθενής «0» της Λαμίας, είχε την ατυχία πριν από 20 περίπου ημέρες να πέσει θύμα κλοπής ενώ βρισκόταν στη Ρωσία και έκτοτε ανέβηκε έναν πραγματικό Γολγοθά που κατέληξε με τη διάγνωση του με κορωνοϊό ανήμερα του Πάσχα. Νοσηλεύτηκε αρχικά στο πέτρινο κτίριο και στη συνέχεια εισήχθη στη ΜΕΘ covid-19 του Νοσοκομείου Λαμίας, με εντολή του Διυθυντή της Γιώργου Κυριαζόπουλου, όπου και παρέμεινε μέχρι να βγει αρνητικός στον ιό.

Συγχρόνως με αυτή την ευχάριστη εξέλιξη για τον 54χρονο αυτοκινητιστή, είχαμε άλλα οκτώ «ύποπτα» κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία επέστρεψαν το απόγευμα του Σαββάτου (2/5), αρνητικά από το ειδικό εργαστήριο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ανάμεσα σε αυτά και ενός αλλοδαπού από κράτος της Αφρικής, ενός ηλικιωμένου που κατέληξε από βαρύτατα νοσήματα στο Νοσοκομείο, αλλά και ενός κρατούμενου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας.

lamiareport.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση