HomeΚΡΗΤΗΣοβαρό επεισόδιο για ένα … κινητό!

Σοβαρό επεισόδιο για ένα … κινητό!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά χθες το απόγευμα στην πλατεία Δασκαλογιάννη στο κέντρο του Ηρακλείου, με αφορμή ένα κινητό, και απολογισμό τον τραυματισμό ενός ανθρώπου, που δέχθηκε επίθεση με σπασμένο μπουκάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα του επεισοδίου, αν και προσπάθησε να να «κάνει το καλό» τελικά βρέθηκε μπλεγμένος σε μια περίερη υπόθεση. Διασχίζοντας την πλατεία Δασκαλογιάννη, στο ύψος του κεντρικού Ταχυδρομείου, ο άνδρας που δέχθηκε τελικά την επίθεση, διαπίστωσε ότι έπεσε το κινητό ενός άνδρα που βρισκόταν στο σημείο στο δρόμο. ‘Επιασε το κινητό και προσπάθησε να ειδοποιήσει τον κάτοχο του τηλεφώνου, ο οποίος όμως πιθανότατα θεώρησε ότι ο άνδρας προσπάθησε να τον … κλέψει, με αποτέλεσμα να του επιτεθεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αρχικά τον γρονθοκόπησε και στη συνέχεια άρπαξε ένα σπασμένο μπουκάλι χυπώντας και με αυτό στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Περάστικοι έσπευσαν να συνδράμουν τον άτυχο άνδρα τον οποίο και μετέφεραν σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο της περιοχής για τις πρώτες βοήθειες, ενώ έρευνες τόσο για τον εντοπισμό του θερμόαιμου ιδιοκτήτη του κινητού όσο και για τις συνθήκες του περιστατικού κάνουν άνδρες της ΕΛΑΣ που κλήθηκαν επί τόπου.
irakliolive.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση