HomeHL-SportsΗ Τραμπζονσπόρ ‘κοιτάει’ τον Λισάντρο Σεμέδο

Η Τραμπζονσπόρ ‘κοιτάει’ τον Λισάντρο Σεμέδο

Η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του 24χρονου ακραίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ακόμη ένας υποψήφιος «μνηστήρας» για τον Λισάντρο Σεμέδο φαίνεται πως έχει προκύψει από την Τουρκία, καθώς εκεί δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 24χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Τραμπζονσπόρ.

Σύμφωνα με αυτά η πρωτοπόρος του εκεί πρωταθλήματος εξετάζει την περίπτωση του νεαρού ακραίου, ο οποίος αγωνίζεται στον ΟΦΗ με τη μορφή του δανεισμού από τη Φορτούνα Σιτάρντ και οι κρητικοί διατηρούν οψιόν απόκτησης που ανέρχεται περίπου στα 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Η εξαιρετική σεζόν του Λισάντρο Σεμέντο με τον ΟΦΗ έχει μεγάλη απήχηση και εκτός Ελλάδας και δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν ότι βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα της Τραμπζονσπόρ!

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη υπήρξαν ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα, τα οποία ανέφεραν ότι η πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος ενδιαφέρεται για τον 24χρονο ακραίο της κρητικής ομάδας.

Οι παράγοντες της Τραμπζονσπόρ βολιδοσκοπούν την περίπτωση του Λισάνδρο Σεμέντο, ο οποίος αγωνίζεται στον ΟΦΗ ως δανεικός από την Φορτούνα Σιτάρντ, αλλά ο ΟΦΗ διατηρεί οψιόν αγοράς.

Ο Σεμέντο φέτος ήταν από τους πρωταγωνιστές του ΟΦΗ, έχοντας 7 γκολ και 5 ασίστ σε 25 παιχνίδια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση