HomeΕΛΛΑΔΑΘρίλερ στη Στυλίδα: «Το παιδί είναι με τη μητέρα του» λέει ο πατέρας της 10χρονης Δήμητρας

Θρίλερ στη Στυλίδα: «Το παιδί είναι με τη μητέρα του» λέει ο πατέρας της 10χρονης Δήμητρας

«Το παιδί δεν είναι εξαφανισμένο, αλλά είναι με τη μητέρα του...»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναστάτωση προκλήθηκε στην τοπική κοινωνία της Στυλίδας και όχι μόνο, όταν κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής, ενεργοποιήθηκε το Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση της 10χρονης Δήμητρας Μελαχροινάκη.

Το μικρό κορίτσι βρισκόταν για ένα μεγάλο διάστημα στο Ορφανοτροφείο Θηλέων στη Λαμία, ωστόσο τον τελευταίο καιρό είχε επιστρέψει και πάλι στο οικογενειακό της περιβάλλον.

«Πως είναι δυνατόν να διασύρουν ένα 10χρονο κοριτσάκι στις τηλεοράσεις, αφού ξέρουν ότι είναι με τη μητέρα του….», λέει ο πατέρας, ο οποίος μαλιστα έχει ζητήσει από δικηγόρο να κινηθεί και νομικά για το Amber Alert, που αφορά στη 10χρονη Δήμητρα.

https://www.youtube.com/watch?v=MF2DIa3wjGY

«Εάν ήθελαν οι Εισαγγελικές Αρχές ας ασκούσαν δίωξη για αρπάγη ανηλίκου στους γονείς και όχι να διασύρουν ένα κοριτσάκι που αύριο θα πάει πάλι στο σχολείο. Πως θα αντικρίσει τους συμμαθητές του;», ανέφερε στο LamiaReport ο θείος της 10χρονης Δήμητρας.

Οι γονείς ζητούν να γίνει νέα Εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες που ζει το κοριτσάκι μαζι τους, αφού όπως υποστηρίζουν σχεδόν ένα χρόνο τώρα το παιδί δεν είχε κανένα πρόβλημα.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση