HomeHL-950 προστατευτικές ασπίδες από το Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής & Laser του ΙΤΕ στην 7η Υ.ΠΕ Κρήτης

50 προστατευτικές ασπίδες από το Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής & Laser του ΙΤΕ στην 7η Υ.ΠΕ Κρήτης

Ενδεικτική συνεισφορά του Ινστιτούτου στη μάχη κατά της πανδημίας και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ιατροί και νοσηλευτές «πρώτης γραμμής» των νοσηλευτικών μονάδων της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις εγκαταστάσεις και την τεχνογνωσία του έθεσε στην υπηρεσία της δημόσιας υγείας το Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής & Laser του ΙΤΕ, συμμετέχοντας στην πανεθνική πρωτοβουλία ενίσχυσης του συστήματος υγείας με μέσα ατομικής προστασίας.

Ο Δ/ντής του Ινστιτούτου, Καθηγητής Σπύρος Αναστασιάδης και ο ερευνητής κ. Μιχάλης Βελεγράκης, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί την 7η Υ.ΠΕ Κρήτης παραδίδοντας στη Διοικήτρια Λένα Μπορμπουδάκη, 50 προστατευτικές ασπίδες προσώπου, 3D εκτύπωσης, οι οποίες κατασκευάστηκαν με την επιμέλεια των επιστημονικών στελεχών του ιδρύματος κ.κ. Γιάννη Ψιλλάκη, Ανδρέα Λεμονή και Γιάννη Λαμπράκη, που ήταν παρόν στην επίσκεψη.

Όπως επεσήμαναν οι δωρητές, η χορηγία αυτή αποτελεί μια ενδεικτική συνεισφορά του Ινστιτούτου στη μάχη κατά της πανδημίας και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ιατροί και νοσηλευτές «πρώτης γραμμής» των νοσηλευτικών μονάδων της Κρήτης, στη δύσκολη και πρωτόγνωρη αυτή συγκυρία.

Η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, από την μεριά της, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στο έργο αυτό, θέτοντας στο επίκεντρο την προστασία των εργαζομένων στα νοσοκομεία, υπογραμμίζοντας τη συνεισφορά της επιστημονικής κοινότητας του ΙΤΕ στην Κρήτη και γενικότερα στη χώρα μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση