HomeHL1-CultureΜάρκος Σεφερλής: Ετοιμάζει θεατρική παράσταση στο Δελφινάριο για το καλοκαίρι

Μάρκος Σεφερλής: Ετοιμάζει θεατρική παράσταση στο Δελφινάριο για το καλοκαίρι

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε και τα επαγγελματικά του σχέδια για τον επόμενο χειμώνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Μάρκος Σεφερλής μένει σπίτι μαζί με την οικογένειά του και ετοιμάζει τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια. Ήδη στα πλάνα του είναι από τον Ιούνιο και αφού τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό να ανεβάσει στο Δελφινάριο την παράσταση «Ευτυχισμένο το 2020».

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και αποκάλυψε και τα σχέδιά του για τον επόμενο χειμώνα.

«Βρήκα χρόνο, ξεκουράστηκα και άρχισα να γράφω συνέχεια. Ετοιμάζω την παράσταση του Δελφιναρίου για το καλοκαίρι, που από ότι ακούσαμε θα ανοίξουν τα θέατρα τον Ιούνιο” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής, αφού διευκρίνισε ότι θα τηρηθούν τα όποια μέτρα προστασία εκτιμηθούν ως αναγκαία, προσθέτοντας πως “θα ανοίξουμε και εμείς.

Ετοιμαζόμαστε για την παράσταση που θα έχει τίτλο, Ευτυχισμένο το 2020».

Όσον αφορά, ωστόσο, για τον ερχόμενο χειμώνα, ο Μάρκος Σεφερλής προχώρησε στην ανακοίνωση του προγράμματος του. «Με βάζεις τώρα να σου το ανακοινώσω, να σου το πω! Δεν το ξέρει κανείς αλλά συνήθως σε σένα τα κάνω αυτά! Θα σου πω κάτι που θα σου αρέσει πολύ και είναι πολύ ενδιαφέρον.

Εγώ έχω τρελαθεί από τη χαρά μου! Τον φετινό χειμώνα θα κάνω στο θέατρο Περοκέ, που επιστρέφω πάλι μετά από απουσία ενός χρόνου και περιμένει το κοινό πως και πως, ένα έργο πολύ αγαπημένο σου, είμαι σίγουρος, ένα μιούζικαλ καταπληκτικό που πρώτη φορά ανεβαίνει στην Ελλάδα. Έχει τίτλο Τούτσι».

Διαφήμιση
Διαφήμιση