Με μία ανακοίνωση που συγκινεί, η Πρεσβεία της Αργεντινής στην Ελλάδα, εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την φροντίδα της 63χρονης γυναίκας που χρειάστηκς να νοσηλευτεί  στο Βενιζέλειο Νοκοσομείο Ηρακλείου με κορωνοϊό και πλέον δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο.

Η επιστολή απευθύνεται στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και της Πνευμονολογικής Κλινικής του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, για την ίαση, την στήριξη και την φροντίδα της 63χρονης Αργεντινής υπηκόου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 63χρονη από την Αργεντινή, επέβαινε σε κρουαζιερόπλοιο όταν εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού. Τελικά βρέθηκε θετική σε COVID-19 και μάλιστα η κατάσταση της υγείας της ήταν ιδιαίτερα σοβαρή καθώς είχε καθ υποκείμενα νοσήματα.

Είχε μεταφερθεί στο Βενιζέλειο στις 22 Μαρτίου. Χρειάστηκε να παραμείνει στην εντατική για πάνω από 20 μέρες, δίνοντας μια εξαιρετικά κρίσιμη μάχη από την οποία κατάφερε να βγει νικήτρια στις 13 Aπριλίου. Πλέον νοσηλεύεται στην Πνευμονολογική Κλινική του νοσοκομείου, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο.

venizeleio-argentini

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή της Πρεσβείας της Αργεντινής στην Ελλάδα:

«Mε την επιστολή αυτή θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και της Πνευμονολογικής Κλινικής του Γ.Ν Ηρακλείου Βενιζελείου – Πανάνειο, για την ίαση, την στήριξη και την φροντίδα της Αργεντινής Υπηκόου, που χάρη στην άμεση ανταπόκριση σας κατάφερε να βγει νικήτρια στην μάχη κατά του covid-19.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου για την συνεχή ενημέρωση και για την άψογη συνεργασία μας.

Η προσφορά σας, το ήθος και ο επαγγελματισμός σας αποτελούν φωτεινό παράδειγμα στις δύσκολες ώρες που διανύουμε και αναδεικνύουν το αίσθημα αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο μας.

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και τις προσπάθειες που καταβάλετε, σας ευχόμαστε υγεία και δύναμη».

Με εκτίμηση

Προξενικό Τμήμα Αθηνών

Πρεσβεία της Αργεντινής στην Ελλάδα

Δείτε το βίντεο όταν η 63χρονη εξήλθε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με γιατρούς και νοσηλευτές να την χειροκροτούν συγκινημένοι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση