HomeΚΡΗΤΗΉταν πορτοφολάς κατ’ επάγγελμα

Ήταν πορτοφολάς κατ’ επάγγελμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε επάγγελμα είχε αναγάγει την κλοπή πορτοφολιών μία 17χρονη Βουλγάρα που πιάστηκε προχθές στα… πράσα.

Ειδικότερα, η συλληφθείσα προχθές το μεσημέρι, ευρισκόμενη εντός καταστήματος, επιχείρησε εκμεταλλευόμενη το συνωστισμό να αφαιρέσει πορτοφόλι από πελάτισσα του καταστήματος, η πράξη της όμως έγινε άμεσα αντιληπτή και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι η 17χρονη είχε αφαιρέσει, τα πορτοφόλια έξι ημεδαπών γυναικών ηλικίας 39, 19, 23, 29, 63 και 51  ετών, τα οποία περιείχαν χρήματα και προσωπικά τους έγγραφα.

Συγκεκριμένα :

την 14.06.2014, το μεσημέρι αφαίρεσε το πορτοφόλι της 39χρονης το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων πενήντα (450) ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα.

την 17.06.2014 αφαίρεσε το πορτοφόλι της 19χρονης το οποίο περιείχε χρήματα και έγγραφα.

σε μεταγενέστερο χρόνο, της ίδιας ημέρας αφαίρεσε από 23χρονη το πορτοφόλι της που περιείχε βιβλιάριο καταθέσεων, πιστωτική κάρτα και έγγραφα.

την 19.06.2014 αφαίρεσε από την τσάντα  της 29χρονης το πορτοφόλι της και το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων (500) ευρώ.

το απόγευμα της ίδιας ημέρας, αφαίρεσε από την 63χρονη πορτοφόλι, που περιείχε το χρηματικό ποσό των τετρακοσίων ογδόντα (480) ευρώ  και διάφορα έγγραφα.

την 20.06.2014 το απόγευμα αφαίρεσε από 51χρονη το πορτοφόλι της που περιείχε χρήματα και έγγραφα.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Η προανάκριση, συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή της και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση