HomeHL-LifestyleMasterChef: «Μαχαίρια» στην ψηφοφορία

MasterChef: «Μαχαίρια» στην ψηφοφορία

Ανατροπή στην αποχώρηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα «δράματα» άρχισαν νωρίς στο μαγειρικό ριάλιτι του Star, από την ψηφοφορία ακόμη, όπου πραγματικά βγήκαν τα «μαχαίρια».

Η Ντέμη Γεωργίου έχασε την ψυχραιμία της και τα έβαλε με τον Γιώργο Λασκαρίδη για τη συμπεριφορά του στην ομαδική δοκιμασία, για τα όσα είπε στην παίκτρια, η οποία ένιωσε εκτεθειμένη μάλιστα, αλλά και για τους λόγους που την ψήφισε..

«Με εκθέτεις μαγειρικά όταν εγώ είμαι δέκα χρόνια στις κουζίνες κι εσύ είσαι τέσσερα και μου λες ότι εγώ αγχώνομαι και σε έκανα να αγχωθείς και δεν έβγαλες το πιάτο σου, ενώ μπορούσες να μου δώσεις δεκαπέντε παρασκευές να κάνω και επέλεξες να μου δώσεις ένα παστινάκι, είσαι αστείος ρε φίλε», είπε χαρακτηριστικά και με έντονο εκνευρισμό η Ντέμη Γεωργίου.

https://www.youtube.com/watch?v=LZH33ajzxQo&feature=emb_logo

Μετά την ψηφοφορία Γιώργος Λασκαρίδης και Κώστας Νταλιάνης αγωνίστηκαν για την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ντέμη ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της ώστε να μαγειρέψει για την παραμονή της, αλλά η Μαρία, χρησιμοποιώντας την κάρτα ασυλίας, την «έσωσε» και έστειλε στην κουζίνα τον Κώστα…

Το πιάτο που ο Γιώργος Λασκαρίδης και ο Κώστας Νταλιάνης κλήθηκαν να μαγειρέψουν ήταν ένα πιάτο αντιγραφής από τους περσινούς διαγωνιζόμενους και καλεσμένους chef, Πάνο Τόγια και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Υψηλού επιπέδου ζητούμενα έπρεπε να εκτελέσουν οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση και ταυτόχρονα πολύ καλοί φίλοι στο σπίτι, αφού μόνο έτσι θα μπορούσαν να αποδείξουν ποιος από τους δύο αξίζει τον τίτλο του MasterChef.

Οι Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μαζί με τον Πάνο και την Σπυριδούλα δοκίμασαν και αξιολόγησαν και τις προσπάθειες των δύο παικτών ως εξής:

Κώστας Νταλιάνης: 33 βαθμοί

Γιώργος Λασκαρίδης: 31 βαθμοί

https://www.youtube.com/watch?v=kQ-kE0flfm8&feature=emb_logo

Ο Γιώργος ήταν αυτός που τελικά αποχώρησε από το MasterChef, καθώς ο Κώστας τα πήγε καλύτερα στο πιάτο που ετοίμασε.

Ο Κώστας τα πήγε καλύτερα και επέστρεψε στο σπίτι με τις αντιδράσεις για την επιστροφή του να είναι ποικίλες…

https://www.youtube.com/watch?v=FbkJh4GWmhs&feature=emb_logo

news247.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση