HomeHL-LifestyleΟ Ντέμης Νικολαϊδης μιλά για πρώτη φορά για τη Δέσποινα Βανδή και την περιγράφει με 2 λέξεις

Ο Ντέμης Νικολαϊδης μιλά για πρώτη φορά για τη Δέσποινα Βανδή και την περιγράφει με 2 λέξεις

«Είναι μία σπουδαία γυναίκα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα η Δέσποινα Βανδή. Εκεί και συγκεκριμένα στο δεύτερο μέρος της εκπομπής εμφανίστηκε στην εκπομπή ο Ντέμης Νικολαϊδης και μίλησε για πρώτη φορά για τη ζωή τους με τη σύζυγό του.

«Αν πρέπει να περιγράψω με δυο τρεις λέξεις τη Δέσποινα θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα» δήλωσε και πρόσθεσε «Την είδα για πρώτη φορά σε αφίσα και μετά από κοντά να τραγουδάει. Την πήρα τηλέφωνο και συναντηθήκαμε έπειτα από τρεις μήνες. Μου άρεσε, ήμουν νέος, κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μάλλον δεν θα είναι κάτι περαστικό και πέρασαν 21 χρόνια από τότε» είπε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής.

«Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε όταν θέλουμε να κάνουμε παιδί. Θυμάμαι ότι ήμουν στο γραφείο μου και η Δέσποινα μαγείρευε. Την φωνάζω, έρχεται και της λέω «θέλω να παντρευτούμε». Αυτό. Χωρίς να με ταλαιπωρούσε κάποια σκέψη δεν ξέρω πώς, ήθελα να κάνω παιδί».

Για το ταξίδι λόγω της μεταγραφής του στην Ατλέτικο Μαδρίτης ανέφερε ότι «παντρευτήκαμε τον Ιούνιο και εγώ έψαχνα ομάδα στο εξωτερικό. Ήταν και έγκυος αλλά δεν το ξέραμε. Γυρίζοντας τώρα πίσω, ήταν για εκείνη εντελώς αυτονόητο, δεν τέθηκε θέμα. Δεν θυμάμαι να το σκέφτηκα καν εγώ, θα πας πάμε. Τόσο απλό».

«Αυτό που θυμάμαι είναι όταν την πρωτοείδα και η γέννηση των παιδιών μας. Δύσκολες στιγμές ήταν όταν είχα αναλάβει πρόεδρος στην ΑΕΚ και έλειπα μονίμως, εκεί περάσαμε την πιο δύσκολη περίοδος μας», αποκάλυψε επίσης ο Ντέμης Νικολαϊδης

«Σίγουρα θα υπήρχαν μία – δύο στιγμές, αλλά γενικά δεν ζηλεύω. Δεν είχαμε τέτοια πράγματα μεταξύ μας» τόνισε.
Δείτε τον Ντέμη Νικολαϊδη να μιλάει για την Δέσποινα Βανδή:

«Αν πρέπει να περιγράψω με δυο τρεις λέξεις τη Δέσποινα θα πω πως είναι μία σπουδαία γυναίκα» είπε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαϊδης. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε για την πρώτη του γνωριμία με τη Δέσποινα Βανδή, για τη ζωή τους στη Μαδρίτη, για το πως της πρότεινε να παντρευτούν, ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι…

https://www.youtube.com/watch?v=g818SmLGVFk&feature=emb_logo

Πηγή: iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση