HomeHL-9Χριστός Ανέστη! Το CRETAPOST σας εύχεται «Χρόνια πολλά»

Χριστός Ανέστη! Το CRETAPOST σας εύχεται «Χρόνια πολλά»

Είθε το μήνυμα της αγάπης να κρατήσει ζωντανή την ελπίδα στις καρδιές μας!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χριστός Ανέστη! Με τις δύο αυτές λυτρωτικές λέξεις η απανταχού ορθοδοξία γιορτάζει την ανάσταση της ελπίδας και διαδίδει στα πέρατα της Γης το πανανθρώπινο μήνυμα της Αγάπης.

Μέσα από το Θείο Δράμα ο άνθρωπος αντιλαμβάνεται το μέγεθος της μικρότητάς του και μέσα από το Αναστάσιμο Μήνυμα την ακατάλυτη ισχύ της Αγάπης, την αναγέννηση της οποίας συμβολίζει ο μαρτυρικός θάνατος του Θεανθρώπου στον Σταυρό!

Η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, το Πάσχα ανατέλλει και συμβολίζει τη γέννηση μιας νέας ζωής για όλους μας. Η Ανάσταση του Χριστού, που εορτάζεται έμπλεη συμβολισμών, είναι συνώνυμη της Ελπίδας που αποτελεί την κινητήριο δύναμη στην πορεία του ανθρώπου για τη δική του πνευματική θέωση.

Φέτος το Πάσχα λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού μπορεί να μη γιορτάστηκε με το Χριστός Ανέστη στις εκκλησίες, με φωτοβολίδες αλλά και με την απαγόρευση του σουβλίσματος του οβελία ωστόσο το Αναστάσιμο μήνυμα παραμένει το ίδιο . Είναι το φως της αισιοδοξίας για το αύριο, είναι το φως της ελπίδας. Το φως της Ανάστασης του Κυρίου μας, που μας οδηγεί.

Το CRETAPOST εύχεται σε όλους εσάς, το αναστάσιμο μήνυμα της αγάπης να κρατήσει αναγεννημένη και ζωντανή την ελπίδα στις καρδιές σας. Καλό Πάσχα!

Διαφήμιση
Διαφήμιση