HomeHL-LifestyleΣτεφανία Λυμπερακάκη: Έχω σοκαριστεί για συνεργάτη μου που χαροπαλεύει

Στεφανία Λυμπερακάκη: Έχω σοκαριστεί για συνεργάτη μου που χαροπαλεύει

Η φετινή εκπρόσωπος της Eurovision φωτογραφίζεται αποκλειστικά για το protothema.gr και μιλάει για την κατάσταση που επικρατεί στην Ολλανδία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, η ομογενής από την Ολλανδία που επρόκειτο να εκπροσωπήσει την χώρα μας στη φετινή Eurovision και που λόγω ματαίωσης του διαγωνισμού πήρε το πράσινο φως προκειμένου να τραγουδήσει με τα χρώματα της Ελλάδας του χρόνου, φωτογραφίζεται στο σπίτι της στο Ρότερνταμ αποκλειστικά για το protothema.gr και μιλά για τις δύσκολες ώρες που βιώνει καθώς συνεργάτης της βρίσκεται στο νοσοκομείο έχοντας μολυνθεί από κορωνοϊό.

«Βιώνουμε δύσκολες στιγμές στην Ολλανδία», εξομολογείται. «Οι νεκροί μας ξεπερνούν τους 3000 κι ο αριθμός αυξάνεται μέρα με την ημέρα.

Ολοι ζούμε με τον φόβο ότι δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.

Βρίσκομαι κλεισμένη στο σπίτι μου, στο Ρότερνταμ, εδώ και τρεις εβδομάδες, παρακολουθώντας τα μαθήματα του σχολείου διαδικτυακά.

Σε λίγες ημέρες μάλιστα δίνω και εξετάσεις. Δεν σας κρύβω ότι η ψυχολογία μου έχει επηρεαστεί από το γεγονός ότι συνεργάτης μου δίνει τον αγώνα του ενάντια στον επικίνδυνο ιό».

Διαφήμιση
Διαφήμιση