HomeHL-TOPΣτη δημοσιότητα τα στοιχεία του 37χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 37χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκων

Ενώπιον της Ανακρίτριας για να απολογηθεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη δημοσιότητα, δόθηκαν, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 37χρονου , o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

Πρόκειται για τον:

Μπονάτο Νικόλαο του Ανδρέα και της Ειρήνης, που γεννήθηκε το 1983 στα Χανιά Κρήτης

megalh

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 10 ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

horis_titlo_1149
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στους αριθμούς, 28210-25802 και 28210-25803, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας

Απολογείται ο 37χρονος

Ο 37χρονος ο οποίος φέρεται να ασέλγησε με σεξουαλικές πράξεις σε βάρος 5 ανήλικων ηλικίας από 11 μέχρι 15 ετών, απολογείται  ενώπιον της Ανακρίτριας Χανίων.

Χθες ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία καθώς όπως είπε ο συνήγορος του, προκύψαν επιπλέον στοιχεία με αποτέλεσμα η απολογία του να γίνει τελικά την Μεγάλη Παρασκευή.

Σύμφωνα με το συνήγορο του, υπάρχουν τα αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, από ενήλικο προς ανήλικα. H κατηγορία αφορά πέντε περιπτώσεις για μια πράξη, ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

«Έχουμε αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας. Κατηγορείται για 5 περιπτώσεις ανηλίκων, μια πράξη για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αρνείται τα πάντα. Θα έλεγα ότι οι περισσότερες περιπτώσεις ερμηνεύονται και αποδίδονται ως κατηγορίες. Η ανάκριση είναι εν εξελίξει», ανέφερε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο συνήγορος του Γιώργος Κομισόπουλος.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του cretapost, ο 37χρονος δάσκαλος από τα Χανιά με πρόσχημα τη διδασκαλία αγγλικών θώπευε νεαρά παιδιά. Επίσης τα παιδιά για τα οποία κατηγορείται διαμένουν στη γειτονιά του.

Οι συγκεκριμένες πληροφορίες έφτασαν στα γραφεία της Ασφάλειας Χανίων με τους αστυνομικούς να πραγματοποιούν διακριτική έρευνα.

Η έρευνα αφορά την ασέλγεια παιδιών που είναι μαθητές δημοτικού και γυμνασίου και συγκεκριμένα ηλικίας από 11 έως 15 χρόνων.

Ο 37χρονος οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις για ασέλγεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία ενώ οι αρχές έχουν ήδη προχωρήσει σε έρευνα στο σπίτι του όπου πήραν τον υπολογιστή του και τον έστειλαν για εξέταση.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση