HomeHL-9Ηλιόλουστη μέρα: Πάνω από τους 20 βαθμούς η θερμοκρασία

Ηλιόλουστη μέρα: Πάνω από τους 20 βαθμούς η θερμοκρασία

Ηλιοφάνεια μέχρι και την ημέρα του Πάσχα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καλός θα είναι ο καιρός σήμερα, καθώς αναμένεται αίθριος σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους, με τον καιρό να θυμίζει… επιτέλους άνοιξη, με θερμοκρασίες άνω των 20 βαθμών Κελσίου. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο σε όλη τη χώρα, η οποία θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο του Πάσχα. Παράλληλα, οι άνεμοι θα εξασθενήσουν ελαφρά στο Αιγαίο. Θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο νοτιανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Κρήτη

Αίθριος αναμένεται ο καιρός σήμερα στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια μέχρι και την ημέρα του Πάσχα

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Μανώλη Λέκκα, από την Μ. Παρασκευή και μετά αναμένεται να διατηρηθεί ένα πολύ καλό σκηνικό του καιρού με ηλιοφάνεια (επανεμφανίζεται δυστυχώς μια μεταφορά Αφρικανικής σκόνης στο νησί μας στο πλαίσιο της εποχικότητάς της) και  ανέμους Βορειοδυτικών έως και Δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις όμως που δεν θα ξεπερνούν τα 3 – 4 Μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώνει σταδιακή άνοδο και την ημέρα του Πάσχα οι μέγιστες τιμές θα διαμορφωθούν αρκετά πάνω από τους 20⁰C.

Διαφήμιση
Διαφήμιση