HomeHL-9Σοβαρή καταγγελία: «Έκοψαν το ρεύμα σε οικογένεια άνεργου οικοδόμου με ανήλικο παιδί»

Σοβαρή καταγγελία: «Έκοψαν το ρεύμα σε οικογένεια άνεργου οικοδόμου με ανήλικο παιδί»

Τι αναφέρει το Συνδικάτο Οικοδόμων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Έκοψαν το ρεύμα σε άνεργο συνάδελφο» αναφέρει σε ανακοίνωση του το Συνδικάτο Οικοδόμων του Νομού Ηρακλείου , απαιτώντας την ίδια στιγμή την αναστολή όλων των διακοπών ηλεκτροδότησης.

Όπως αναφέρει το Συνδικάτο Οικοδόμων νομού Ηρακλείου, που καταγγέλλει την κυβέρνηση και την ΔΕΗ, ο άνεργος οικοδόμος έχει και ένα ανήλικο παιδί.

Σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν χαρακτηριστικά:

«Είναι απαράδεκτο  να  κόβουν το ρεύμα σε λαϊκά νοικοκυριά που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στις βασικές βιοποριστικές ανάγκες.

Η κυβέρνηση δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο. Από τη μια κράτος και εργοδοσία μας καλούν να βάλουμε πλάτη και σε αυτή την κρίση με τον κορωνοϊό και να βγουν αλώβητοι και κερδισμένοι οι μονοπωλιακοί όμιλοι και από την άλλη συνεχίζεται αμείωτη η επίθεση στην εργατική – λαϊκή οικογένεια.

Καλούμε τους εργαζόμενους να έρθουν σε επαφή με τα σωματεία τους να καταγγείλουν κάθε τέτοια πράξη σε βάρος των εργαζομένων και των λαϊκών νοικοκυριών. Κανείς δεν πρέπει να νιώθει μόνος αυτή την περίοδο.

Απαιτούμε εδώ και τώρα την αναστολή όλων των διακοπών ηλεκτροδότησης. Κανένας στο σκοτάδι. Όλοι για έναν, και ένας για όλους!

Για όσο διάστημα διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα και η απαγόρευση, να υπάρχει απαλλαγή από χρεώσεις σε ρεύμα, επικοινωνία, νερό. Να μην υπάρχουν διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, τηλεπικοινωνιών και νερού«.

Διαφήμιση
Διαφήμιση