HomeΚΡΗΤΗΠέντε τόνους κρέας προσέφερε η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Πέντε τόνους κρέας προσέφερε η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων για ένατη συνεχή χρονιά συνεχίζει την υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζοντας κοινωνικές δομές του Νομού και οικογένειες που έχουν ανάγκη, παραδίδοντας στις 10 η ώρα το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας πέντε   τόνους κρέατος σε αντίστοιχους παραλήπτες κοινωνικών δομών και ενοριών.

Μιλώντας  ο προϊστάμενος  δημοσίων σχέσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων Ιάκωβος Ρούσσος, υπογράμμισε τα εξής: « Η Μεγάλη Εβδομάδα και οι Άγιες ημέρες του Πάσχα είναι κατ’ εξοχήν αφιερωμένες στην αγάπη προς τον συνάνθρωπό μας και ειδικά αυτή την περίοδο όπου και η χώρα μας πλήττεται από την επιδημία του Κορωναιού δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είμαστε κοντά στους ανθρώπους που χρειάζονται ανάγκη.

Έτσι η Τράπεζα Χανίων στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής συνεταιριστικής ευθύνης συνεχίζει και φέτος για πολλοστή χρονιά να αναδείξει τις βασικές αρχές που διέπουν την φιλοσοφία και λειτουργία της, δηλαδή τον συνεταιριστικό χαρακτήρα, τον τοπικό προσανατολισμό καθώς και το κοινωνικά υπεύθυνο πρόσωπό της, στοιχεία που την διαφοροποιούν σημαντικά από τον ανταγωνισμό.

Έτσι, η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων,  παρέδωσε πέντε  τόνους αρνίσιου νωπού κρέατος, σε εκπροσώπους είκοσι ενός κοινωνικών δομών της πόλης και του νομού μας γενικότερα.

Καλή Ανάσταση και χαρούμενο Πάσχα να περάσουμε με υγεία»..

Εκ μέρους του Δήμου Πλατανιά η πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Χρυσάνθη Μαραγκουδάκη – Πλοκαμάκη αφού ευχαρίστησε την Τράπεζα Χανίων για την προσφορά της επεσήμανε ότι « η ενέργεια αυτή είναι ένα κίνητρο να ενισχύσουμε την αλληλεγγύη, την προσφορά και την αγάπη στους συνανθρώπους μας.

Το κρέας μαζί με άλλα τρόφιμα θα διανεμηθούν σε 95 οικογένειες στα τέσσερα δημοτικά μας διαμερίσματα, Αλικιανού, Βουκολιών, Πλατανιά και Κολυμπαρίου. Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και το Άγιο Φως να φέρει ελπίδα κι ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους τους ανθρώπους».

Ευχαριστίες προς την Τράπεζα Χανίων, εξέφρασε και ο εφημέριος της Ενορίας Αγίων Αναργύρων Σπλάντζιας Χανίων πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Πατεδάκης, τονίζοντας: «Σε 38 άπορες οικογένειες της Ενορίας μας θα δώσουμε μαζί με το κρέας και διάφορα άλλα τρόφιμα ώστε να περάσουν ένα ευχάριστο Πάσχα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση