HomeHL-9Αποφυλακίστηκαν λόγω κορωνοϊού οι συλληφθέντες για το κύκλωμα κοκαΐνης στα Χανιά

Αποφυλακίστηκαν λόγω κορωνοϊού οι συλληφθέντες για το κύκλωμα κοκαΐνης στα Χανιά

Θα οριστεί νέα δικάσιμος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η δίκη που είχε προγραμματιστεί για αυτό τον μήνα αναφορικά με το κύκλωμα κοκαΐνης στα Χανιά, λόγω των έκτακτων μέτρων του κορωνοϊού, αναβλήθηκε και έτσι αποφασίστηκε η αποφυλάκιση όσων βρίσκονταν στις φυλακές.

Πρόκειται για την εκδίκαση της υπόθεσης κυκλώματος κοκαΐνης στην πόλη των Χανιών που είχε εξαρθρωθεί τον Δεκέμβριο του 2018 και στην οποία είχαν συλληφθεί 13 άτομα. Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν μία 62χρονη γυναίκα, ένας 21χρονος αλλοδαπός και άλλοι 11 άνδρες ηλικίας από 23 έως και 66 ετών. Μετά την αξιοποίηση στοιχείων οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν στοιχεία για πέντε ακόμη άτομα.

Ανάμεσα στα ευρήματα των ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν συγκαταλέγεται ποσότητα κοκαΐνης που πλησιάζει τα 400 γραμμάρια, το ποσό των 28.000 ευρώ σε μετρητά, καθώς επίσης πιστόλι και περίστροφο.
kokainh-xania

Από το 2018 έχουν αποφυλακιστεί κάποιοι ενώ πρόσφατα αφέθηκαν και οι υπόλοιποι ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του 18μηνου προσωρινής κράτησης, με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση, εξαιτίας των μέτρων του κορωνοϊού. Ήταν μία δίκη στην οποία εκ των πραγμάτων θα συμμετείχαν αρκετά άτομα και σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα ήταν αδύνατον να διεξαχθεί.

Αναμένεται να οριστεί δικάσιμος μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση