HomeHL-TOPΑπίστευτο: «Άδειασαν» τον λογαριασμό συνταξιούχου στο Ηράκλειο

Απίστευτο: «Άδειασαν» τον λογαριασμό συνταξιούχου στο Ηράκλειο

Της πήραν με… δόσεις 2.000 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγο καιρό στο Ηράκλειο όταν μία συνταξιούχος αντιλήφθηκε ότι επιτήδειοι της είχαν «αδειάσει» τον λογαριασμό τραπέζης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα ήρθαν στο φως την περασμένη Κυριακή όταν η άτυχη γυναίκα μπήκε μέσω e-banking στον λογαριασμό που διαθέτει σε μεγάλη τράπεζα της Ελλάδος και είδε πως έλειπαν από μέσα τα χρήματα της σύνταξής της.

Στην αρχή σκέφτηκε πως πρόκειται για λάθος ωστόσο στη συνέχεια είδε τις κινήσεις στον λογαριασμό της και φάνηκε πως κάποιος είχε χρησιμοποιήσει τα στοιχεία της κάρτας της για να προχωρήσει σε διάφορες αγορές.

Ερευνώντας το θέμα διαπιστώθηκε πως άγνωστοι – κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες – είχαν χακάρει τον λογαριασμό της και είχαν πάρει τους κωδικούς της κάρτας της και για ενάμιση συνολικά μήνα πλήρωναν και αγόραζαν διάφορα προϊόντα. Μάλιστα, είχαν ξοδέψει με αυτόν τον τρόπο 2.000 ευρώ συνολικά αφήνοντάς της μόνο 9 ευρώ!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η τράπεζα ενώ η συνταξιούχος έδωσε κατάθεση και στην αστυνομία προκειμένου να επέμβει ο εισαγγελέας.

Ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί το πώς υποκλάπηκαν τα στοιχεία της συνταξιούχου με την τράπεζα να το ερευνά ενώ αναμένεται να αποζημιωθεί η συνταξιούχος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση