HomeΕΛΛΑΔΑΔήμαρχος Φαλήρου: Εξαλλος με τον συνωστισμό

Δήμαρχος Φαλήρου: Εξαλλος με τον συνωστισμό

Εδιωχνε τον κόσμο από τον Φλοίσβο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Καθίστε στο σπίτι σας», λέει αγανακτισμένος ο Γιάννης Φωστηρόπουλος για την κοσμοσυρροή που παρατηρήθηκε σήμερα στον Φλοίσβο.

Πλήθος κόσμου γέμισε την παραλία του Φλοίσβου, χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Την ανησυχία του εξέφρασε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος για την κοσμοσυρροή που παρατηρήθηκε σήμερα στον Φλοίσβο.

«Δεν ήταν όλοι δημότες μας. Παρακαλούμε τον κόσμο να περπατάει κοντά στην γειτονιά του. Έχει γίνει η παραλία λες και είναι το μέρος που βγαίνουμε την άνοιξη. Η απόσταση των 2 μέτρων δεν ισχύει όταν περπατάμε, γιατί αν εγώ φταρνιστώ θα πάνε στον πίσω τα σταγονίδιά μου. Οι μισοί σχεδόν έρχονται από άλλες περιοχές. Είμαστε σε συνεργασία και οι 5 δήμοι της παραλιακής ζώνης. Θα μιλήσουμε με την Πολιτική Προστασία για να δούμε τι μέτρα θα πάρουμε» λέει ο δήμαρχος, ενώ δηλώνει απογοητευμένος καθώς οι περισσότεροι δεν έμεναν συνειδητά σπίτι τους τις προηγούμενες ημέρες, αλλά λόγω της κακοκαιρίας. «Τώρα που έφτιαξε ο καιρός νομίζουμε ότι είναι ώρα για πικ νικ. Όχι, έχουμε πόλεμο. Καθίστε στο σπίτι σας», τονίζει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ 1 oι αστυνομικοί είδαν ανθρώπους να παίζουν ποδόσφαιρο ή beach volley χωρίς να τηρούνται αποστάσεις ή μέτρα προφύλαξεις, ενώ δεν έλειψαν και τα πρόστιμα. Μόνο το απόγευμα τουλάχιστον 10 πολίτες τιμωρήθηκαν με πρόστιμο, ενώ η ΕΛ.ΑΣ προσπαθούσε με συστάσεις να… μαζέψει τον κόσμο που έκανε βόλτες σα να είναι Ανοιξη, χωρίς να υπολογίζει την απαγόρευση κυκλοφορίας.

ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση