HomeΚΡΗΤΗ«Άθλος» για τα παιδιά της «Φλόγας» – Από το βορειότερο στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας

«Άθλος» για τα παιδιά της «Φλόγας» – Από το βορειότερο στο νοτιότερο άκρο της Ελλάδας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είναι από τις φορές που πραγματικά ο Αθλητισμός σε κάνει να ανεβαίνεις πολύ ψηλά… Άνθρωποι καθημερινοί που η αγάπη τους για τον Αθλητισμό τους ωθεί πολλές φορές να ξεπεράσουν τα ίδια τους τα όρια και να κάνουν πράξη ζωής αγώνες που προκαλούν τα φώτα της δημοσιότητας και ταυτόχρονα προβάλουν και ενισχύουν οικονομικά κοινωνικές δράσεις.

PAIDIA FLOGAS«Άθλος», λέγεται η πρώτη προσπάθεια ομάδας αθλητών ποδηλατών να διασχίσουν όλη την χώρα από την μια άκρη έως την άλλη ποδηλατώντας – ακόμα και στην θάλασσα – για να ενισχύσουν τα παιδιά της «Φλόγας». Στην περίοδο των τελικών προετοιμασιών η ΑΝΑΤΟΛΗ μιλά πρώτη από όλη την Κρήτη με τον επικεφαλής της προσπάθειας, Θανάση Τσάκλα και παρουσιάζει το βασικό κορμό του συγκεκριμένου άθλου.

Ο Θανάσης Τσάκλας ήταν ο άνθρωπος αυτός που έκανε πράξη ένα παιδικό του όνειρο, ταξίδεψε στην Ευρώπη με ένα ποδήλατο, με στόχο να ενισχύσει οικονομικά την «Κιβωτό του Κόσμου», ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που δραστηριοποιείται στη φροντίδα παιδιών που ζουν παραμελημένα, εγκαταλελειμμένα, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς γονείς. 15 Χώρες σε 30 μέρες. Ξεκίνησε την 1η Αυγούστου του 2011 από τη Βενετία και ολοκλήρωσε τη διαδρομή στη Θεσσαλονίκη 30 Αυγούστου 2011.

Ο «Άθλος» θα ξεκινήσει από το Ορμένιο της Θράκης και θα τερματίσει στη Γαύδο μας – 1.000 μίλια για τα παιδιά της Φλόγας και μαζί του θα είναι ακόμα ο Απόστολος Τσάκλας και η Ελένη Λυγερού, ενώ θα υποστηρίζονται και από ακόμα οκτώ άτομα σε στεριά και θάλασσα.

anatolh.com, ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση