HomeHL-LifestylePink: Είναι πλέον αρνητική στον κορωνοϊό

Pink: Είναι πλέον αρνητική στον κορωνοϊό

Δωρίζει 1 εκατ. δολάρια στη μάχη κατά της φονικής πανδημίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις τρομακτικές στιγμές που έζησε τις τελευταίες εβδομάδες, μετά τη διάγνωση της ίδιας και του τρίχρονου γιου της με κορωνοϊό, περιέγραψε η δημοφιλής τραγουδίστρια Pink σε ένα Instagram Live το περασμένο Σάββατο.

Μία μέρα αφότου αποκάλυψε ότι η ίδια και ο μικρούλης Τζέιμσον βρέθηκαν θετικοί στον ιό, μετά από τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν έχοντας εμφανίσει συμπτώματα, η 40χρονη τραγουδίστρια διαβεβαίωσε τους φαν της της ότι αυτή τη στιγμή και οι δύο αισθάνονται καλύτερα, παρότι δεν έχουν αναρρώσει πλήρως.

«Ελπίζω να μην κινδυνεύουμε πια αλλά αυτή η αρρώστια είναι σαν ρολερκόστερ. Πάνω που νομίζεις ότι καλυτερεύεις, προκύπτει κάτι άλλο», εξήγησε η ποπ σταρ, αποκαλύπτοντας περισσότερες λεπτομέρειες για την περιπέτεια υγείας της ίδιας και του 3χρονου αγοριού. Όπως υπογράμμισε η Pink, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, παρόλο που και οι δυο τους αισθάνονταν πολύ άρρωστοι το περασμένο διάστημα, ο Τζέιμσον πέρασε πιο βαριά την αρρώστια. Η τραγουδίστρια εξήγησε πώς, με την καθοδήγηση του γιατρού της, κρατούσε ημερολόγιο με τα συμπτώματα του αγοριού, αλλά και με τα δικά της, από την αρχή της ασθένειας. «[Ο Τζέιμσον] έχει ακόμα 37,7 θερμοκρασία, τρεις εβδομάδες μετά. Ήταν σαν ρόλερ κόστερ και για τους δυο μας».

«Την περασμένη εβδομάδα χρησιμοποίησα νεφελοποιητές. Σε όλη μου τη ζωή είχα άσθμα. Ήταν πολύ, πολύ τρομακτικό, δεν θα σας πω ψέματα… Στην αρχή ακούγαμε συνεχώς ότι αν είσαι νέος δεν πρέπει να φοβάσαι, ότι επηρεάζονται μόνο οι 65 και άνω, ότι τα παιδιά δεν παθαίνουν τίποτα», είπε η Pink, αναφέρόμενη στην αρχική προσέγγιση της κυβέρνησης των ΗΠΑ στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Ναι, εγώ έχω άσθμα. Όμως ο Τζέιμσον είναι τριών και απολύτως υγιής. Ζούμε στην εξοχή. Εδώ η μεγαλύτερη απειλή είναι η γύρη ή και κανένα πούμα… Όμως ο Τζέιμσον αρρώστησε πολύ βαριά και αυτό με τρομάζει. Είχε πολλά σκαμπανευάσματα και εγώ χρησιμοποιώ νεφελοποιητές για πρώτη φορά εδώ και 30 χρόνια. Ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία για εμένα».

Η Pink παραδέχτηκε ότι πολλά βράδια έβαλε τα κλάματα και ότι δεν έχει ξαναπροσευχηθεί τόσο πολύ στη ζωή της. «Είναι παράξενο, αλλά κάποια στιγμή νόμιζα ότι μας είχαν υποσχεθεί ότι τα παιδιά μας θα ήταν οκ. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Κανείς δεν είναι ασφαλής από αυτό».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση