HomeΚΟΣΜΟΣΚορωνοϊός: Συγκλονίζει το γράμμα 75χρονου που έχασε τη σύζυγό του

Κορωνοϊός: Συγκλονίζει το γράμμα 75χρονου που έχασε τη σύζυγό του

Έπειτα από 50 χρόνια γάμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ραγίζει καρδιές το γράμμα που έγραψε ένας 75χρονος άνδρας που έχασε τη σύζυγό του από κορωνοϊό έπειτα από 50 χρόνια γάμου. Ο Allen Pattrick από το Μπερκσαϊρ ο οποίος είναι συντετριμμένος μετά τον θάνατο της 79χρονης συζύγου του πήρε την απόφαση να γράψει το συγκεκριμένο γράμμα και να το αποστείλει στους γείτονες του προκειμένου να τους ζητήσει να μένουν στα σπίτια τους για να μην θρηνήσουν δικούς τους ανθρώπους.

«Η σύζυγος μου ήταν ξεχωριστή, ήταν μία και μοναδική, αλλά ο κορονοϊός την διάλεξε και την σκότωσε την περασμένη Τρίτη. Ο θάνατος από τον κορωνοϊό δεν είναι μία ειρηνική διαδικασία. Είναι μία παρατεταμένη επώδυνη διαδικασία μέχρι να έρθει το τέλος και ο ασθενής βρίσκει την ηρεμία και την ειρήνη μόνο αφότου πάρει την τελευταία του ανάσα«, έγραψε μεταξύ άλλων στο γράμμα του ο 75χρονος και πρόσθεσε:

«Ο σκοπός που γράφω αυτό το γράμμα δεν είναι για να κερδίσω τη συμπάθεια σας, αλλά για να σας κάνω να σκεφτείτε. Σας παρακαλώ μείνετε στο σπίτι. Αυτό δεν σας εξασφαλίζει τίποτα αλλά σας δίνει περισσότερες πιθανότητες να μείνετε ασφαλείς εσείς και οι αγαπημένοι σας. Ο κορωνοϊός έφτασε στην πόρτα μου. Ένας ανεπιθύμητος επισκέπτης. Προσεύχομαι να μείνει μακριά από την κοινότητα μας».

Η εγγονή του 75χρονη ήταν εκείνη που δημοσιοποίησε το γράμμα του παππού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση