HomeHL-9Ένα video art αφιερωμένο στους γιατρούς από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Πολιτιστικού Κέντρου

Ένα video art αφιερωμένο στους γιατρούς από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Πολιτιστικού Κέντρου

Για τον αγώνα που δίνουν για όλους εμάς!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Πολιτιστικού Κέντρου Μύρωνας Μιχαηλίδης μέσα από την ομάδα «Η Γη και η μουσική μας» αφιέρωσε ένα video art με το υπέροχο τραγούδι του Βαγγέλη Φάμπα, που το τραγουδάει η (Ελληνίδα) Klaudia Delmer, η οποία έχει γράψει και τους στίχους, στην αδελφή του, Διευθύντρια της Παιδιατρικής κλινικής του ΠαΓΝΗ, Ένη Μιχαηλίδου και, μέσω εκείνης, σε όλους τους γιατρούς και τους ανθρώπους των νοσοκομείων, που δίνουν τον αγώνα τους για όλους εμάς.

«Είναι ένα τραγούδι φαινομενικά μελαγχολικό, που κρύβει όμως μία μεγάλη αποφασιστικότητα και οδηγεί από το μυστηριώδες και ομιχλώδες αρχικό τοπίο, στο απόλυτο φως!» τονίζει χαρακτηριστικά στην αφιέρωση του ο κ. Μιχαηλίδης.

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής Πολιτιστικού Κέντρου γνωρίζοντας καλύτερα απ΄όλους τις ευεργετικές ιδιότητες της μουσικής και ειδικά τώρα στις ημέρες του εγκλεισμού μας, δημιούργησε μια ομάδα στα social media που την ονόμασε «Η Γη και η μουσική μας». Μουσική, από πολλά είδη, με βίντεο και εικόνες ενώ σε πολλά υπάρχει και η μετάφραση.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι μεγάλη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση