HomePost ItΣ.Βαρδάκης:«Το Υπουργείο αναζητά και βρίσκει συνεχώς προσκόμματα για την μη ανανέωση της παραχώρησης του Μαρίνα στο Δήμο Ηρακλείου»

Σ.Βαρδάκης:«Το Υπουργείο αναζητά και βρίσκει συνεχώς προσκόμματα για την μη ανανέωση της παραχώρησης του Μαρίνα στο Δήμο Ηρακλείου»

Η απάντησή του Υπουργείου Ναυτιλίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην απάντησή που απέστειλε το Υπουργείο Ναυτιλίας σχετικά με την παραχώρηση του Μαρίνα και του Θεατρικού Σταθμού, μετά από ερώτηση του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη, ο αρμόδιος Υπουργός, επικαλείται οφειλές της ΔΕΠΑΝΑΛ, δηλαδή της δημοτικής επιχείρησης με την οποία έχει υπογραφεί η σύμβαση παραχώρησης του ‘καφέ Μαρίνα’, ως τον λόγο της μη μέχρι σήμερα ανανέωσης της σύμβασης.

«Διαπιστώνουμε από την απάντηση του Υπουργού κ. Πλακιωτάκη, ότι γίνονται προσπάθειες να βρεθούν αφορμές, ώστε να μην ανανεωθεί η σύμβαση παραχώρησης για τον ιστορικό αυτό τόπο συνάντησης των επισκεπτών της πόλης μας, για περισσότερο από 35 χρόνια, απαξιώνοντας πλήρως τους 30 εργαζόμενους που θα βρεθούν χωρίς εργασία την επόμενη ημέρα», τόνισε ο κ. Βαρδάκης.

Σχετικά με τον Θεατρικό Σταθμό, από την απάντηση του Υπουργείου αποκαλύπτεται ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ανανέωσης της παραχώρησης, καθώς «σχετίζεται με την στρατηγικής της νέας διοίκησης για βέλτιστη αξιοποίηση των περιουσιακών της στοιχείων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην απάντηση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση