HomeHL-LifestyleΆλκηστις Πρωτοψάλτη: Τραγουδάει «Μένουμε Σπίτι» και τραβάει κουπί

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Τραγουδάει «Μένουμε Σπίτι» και τραβάει κουπί

«Έχουμε λίγο κουπί ακόμα… αλλά είναι για καλό μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ένα αισιόδοξο μήνυμά της στα social media, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θέλησε να ευχηθεί σε όλους τους followers της «Καλό μήνα!», την ώρα που η ίδια δε φαίνεται να χάνει την ενεργητικότητά της, ενώ γυμνάζεται μέσα στο σπίτι της και τραγουδά. Αναφέρει στην ανάρτησή της στο instagram: «Μένουμε σπίτι … σας παρακαλώ … και θα ξαναβρεθούμε όλοι μια αγκαλιά ,μια φωνή, να τραγουδήσουμε να γελάσουμε να ευχαριστηθεί η ψυχή μας. Ελπίζω σύντομα σε μια κανονικότητα …Πολύ σκληρό το lock down και οι επιπτώσεις του… όχι μόνο στην οικονομία αλλά και στη ψυχή μας.
Εύχομαι, έτσι ξαφνικά όπως έκλεισαν τα πάντα, έτσι ξαφνικά να ανοίξουν πάλι όλα και η οικονομία να είναι σε καλύτερη κατάσταση για όλο το κόσμο και αντί να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες να ξανά ξεκινήσει από κει που έμεινε …Υπομονή … σας αγαπώ. Θα το περάσουμε».


View this post on Instagram

Μένουμε σπιτι … σας παρακαλώ … και θα ξαναβρεθούμε όλοι μια αγκαλιά ,μια φωνή, να τραγουδήσουμε να γελάσουμε να ευχαριστηθεί η ψυχή μας Ελπίζω σύντομα σε μια κανονικότητα … Πολυ σκληρό το lock down και οι επιπτώσεις του…όχι μόνο στην οικονομία αλλα και στη ψυχή μας. Εύχομαι ,έτσι ξαφνικά όπως έκλεισαν τα πάντα ,έτσι ξαφνικα να ανοίξουν πάλι όλα και η οικονομία να είναι σε καλύτερη κατάσταση για όλο το κόσμο και αντί να ξαναγεννηθεί από τις στάχτες να ξανά ξεκινήσει από κει που έμεινε …Υπομονή … σας αγαπώ . Θα το περάσουμε #menoumespiti #greece #mybeautifulcountry #beautifulpeople

A post shared by Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) on

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση