HomeΕΛΛΑΔΑΒούρος: «Προσφέρω το 50% τoυ μισθού μου για τη δημιουργία νέων ΜΕΘ»

Βούρος: «Προσφέρω το 50% τoυ μισθού μου για τη δημιουργία νέων ΜΕΘ»

Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

To 50% του μισθού του στον κοινό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, προσφέρει ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος.

Επίσης, ο Δήμαρχος, στη σημερινή τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκο, τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και άλλους Δημάρχους, πρότεινε το ποσό που θα συγκεντρωθεί να αξιοποιηθεί για τη δημιουργία και τον εξοπλισμό νέων μονάδων εντατικής θεραπείας.

«Από την πρώτη στιγμή αυτής της πρωτόγνωρης υγειονομικής κρίσης οι Δήμοι της χώρας μας στέκονται με όλες τους τις δυνάμεις στο ύψος των περιστάσεων και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Με αίσθημα ευθύνης κι αλληλεγγύης λοιπόν, θεωρώ ως αυτονόητη υποχρέωσή μου να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του προέδρου της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου και να προσφέρω στον κοινό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του Covid -19, το 50% της αντιμισθίας μου.

Πέραν αυτού σε σημερινή τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκο, τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη με τη συμμετοχή και άλλων συναδέλφων δημάρχων της Αττικής πρότεινα το ποσό που θα συγκεντρωθεί να αξιοποιηθεί για τη δημιουργία και τον εξοπλισμό νέων μονάδων εντατικής θεραπείας.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες, σας καλώ για μία ακόμη φορά να μείνουμε σπίτι. Τηρούμε ευλαβικά τις οδηγίες των ειδικών και σε λίγο καιρό όλοι μαζί θα τα έχουμε καταφέρει».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση