HomeHL-9Παραθεριστές στα Σφακιά: Δηλώνουν άγνοια για τις συνθήκες που επικρατούν

Παραθεριστές στα Σφακιά: Δηλώνουν άγνοια για τις συνθήκες που επικρατούν

Τι καταγγέλλει ο δήμος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για άφιξη επισκεπτών, που «δηλώνουν παντελή άγνοια για τις συνθήκες που επικρατούν εξαιτίας του κορονοϊού, και για τα μέτρα προστασίας των ίδιων αλλά και όλου του κοινωνικού συνόλου που έρχονται σε επαφή», κάνει λόγο με ανακοίνωση του ο δήμος Σφακίων.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση:

«Λόγω των ενεργειών που πραγματοποιούνται σε ολόκληρη τη χώρα και κατ’ επέκταση στο Δήμο μας για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την άφιξη των επισκεπτών στον τόπο μας.

Από πληροφορίες που καταφθάνουν από τους δημότες μας, έχει παρατηρηθεί η εμφάνιση αρκετών παραθεριστών, οι οποίοι δηλώνουν παντελή άγνοια για τις συνθήκες που επικρατούν και για τα μέτρα προστασίας των ίδιων αλλά και όλου του κοινωνικού συνόλου που έρχονται σε επαφή.

Άνθρωποι οι οποίοι είτε έχουν μόλις αφιχθεί, είτε διέμεναν σε άλλες περιοχές έρχονται στα Σφακιά για να συνεχίσουν τις διακοπές τους. Αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχουν ενημερωθεί κατά την άφιξη τους και γιατί δεν βρίσκονται σε κατ’ οικον περιορισμό, αλλά κινούνται σε όλη την περιοχή και έρχονται σε επαφή με τους ντόπιους κατοίκους.

Η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας είναι προτεραιότητα μας και καλούμε όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες να ακολουθήσουν τις οδηγίες που έχουν δοθεί, προκειμένου να ακολουθηθούν όλα τα ασφαλή μέτρα .»

Zarpanews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση