HomeHL-TOPΘύμα ληστείας μια 79χρονη- Την ακινητοποίησαν και της πήραν τα χρυσαφικά

Θύμα ληστείας μια 79χρονη- Την ακινητοποίησαν και της πήραν τα χρυσαφικά

Συνεxίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για  τον  εντοπισμό των δύο δραστών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία 79χρονη γυναίκα έπεσε θύμα διάρρηξης, μέσα στο σπίτι της σε χωριό του Δήμου Χερσονήσου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν δύο άγνωστοι μέχρι και αυτή την ώρα δράστες, εισέβαλαν στο σπίτι της, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Υπάρχουν πληροφορίες μάλιστα που αναφέρουν ότι μπήκαν στο σπίτι της γυναίκας με χειρουργικές μάσκες, προφασιζόμενοι ότι ενημερώνουν για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι δύο άνδρες ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη γυναίκα και απέσπασαν από το σπίτι της χρυσαφικά και πιο συγκεκριμένα δαχτυλίδια και μία αλυσίδα λαιμού .

Η  άτυχη γυναίκα έμενε μόνη της στο σπίτι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δράστες γνώριζαν πως μένει δεν υπήρχε κάποιο άλλο άτομο στο σπίτι καθώς και ότι γνώριζαν καλά την περιοχή.

Οι έρευνες της αστυνομίας για  τον  εντοπισμό των  δύο ληστών συνεχίζονται, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής.

Σκάβουν  σε χωράφια για να βρουν λίρες!

Εν τω μεταξύ, ένας 60χρονος Ηρακλειώτης  και τρία ακόμα άτομα εντοπίστηκαν, σύμφωνα με την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ,  το  πρωί  της 28ης  Μαρτίου  να  σκάβουν στο χωράφι γείτονα, σε  περιοχή  έξω  από  το Ηράκλειο.

Στο χωράφι του γείτονα όπου βρέθηκαν οι τέσσερις  να  σκάβουν  είχε  ήδη ανοιχθεί,  με  την  συνδρομή μηχανήματος, ένας τεράστιος  λάκκος  ημέρες πριν  με  σκοπό  τη  δημιουργία δεξαμενής.

Οι συλληφθέντες βρέθηκαν να …εμβαθύνουν τον ήδη ανοιγμένο λάκκο.

Όταν  ο  Ηρακλειώτης ερωτήθηκε  τι  έκανε  εκεί, ισχυρίστηκε  ότι  η  δεξαμενή θα ήταν κοινή, φέρεται όμως να παραδέχτηκε ότι  είχε  ακούσει  κάτι  για θαμμένες  λίρες,  όμως  τις υποψίες αυτές δεν τις εκμυστηρεύτηκε σε κανένα.

Ούτε  στο  γείτονα  είχε πει  το  παραμικρό  ούτε στους  συγκατηγορούμενους του, ισχυρίζεται.

Και  οι  τέσσερις  κρατούνται (οι τρεις μάλιστα οδηγήθηκαν στα κρατητήρια  του  Α.Τ.  Αρκαλοχωρίου στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για τον κορωνοϊό)  και  πήραν προθεσμία να απολογηθούν σήμερα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση