HomeΚΟΣΜΟΣΑρνητικός ο Νετανιάχου στον κορωνοϊό -Παραμένει σε καραντίνα

Αρνητικός ο Νετανιάχου στον κορωνοϊό -Παραμένει σε καραντίνα

Ωστόσο, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου παραμένει έγκλειστος στην πρωθυπουργική κατοικία έως ότου αποφανθεί διαφορετικά το υπουργείο Υγείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δεν έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με το τεστ που πραγματοποίησε τη Δευτέρα.

 

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου θα παραμείνει ωστόσο σε προληπτική καραντίνα, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις για κυβέρνησης εθνικής ανάγκης στο Ισραήλ βρίσκονται στο κρίσιμο στάδιο.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως σύμβουλος του Μπενιαμίν Νετανιάχου διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα, να συστηθεί στον 70χρονο πολιτικό να μπει σε κατ’ οίκον περιορισμό για προληπτικούς λόγους.
Αρνητικός ο Μπενιαμίν Νετανιάχου και η οικογένειά του

Το βράδυ της Δευτέρας ωστόσο το γραφείο του πρωθυπουργού έδωσε στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα του τεστ στο οποίο και υποβλήθηκε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου: «Ο πρωθυπουργός, η οικογένειά του και η ομάδα του είναι αρνητικοί» στον κορωνοϊό, σημείωνε η ανακοίνωση.

Ωστόσο, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου παραμένει έγκλειστος στην πρωθυπουργική κατοικία έως ότου αποφανθεί διαφορετικά το υπουργείο Υγείας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση