HomeΕΛΛΑΔΑΚορωνοϊός: Ψάχνουν 16 επιβάτες του Blue Star Mykonos – Συνταξίδευαν με τον 25χρονο από την Ικαρία

Κορωνοϊός: Ψάχνουν 16 επιβάτες του Blue Star Mykonos – Συνταξίδευαν με τον 25χρονο από την Ικαρία

Οργή στην Ικαρία για τον 25χρονο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα 16 άτομα που αποβιβάστηκαν από το Blue Star Mykonos στη Λήμνο και φέρονται να συνταξίδευαν με τον 25χρονο που κατέβηκε νωρίτερα από εκείνους στην Ικαρία και είναι θετικός στον κορωνοϊό, αναζητούν οι αρχές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του limnosreport, οι αρχές της Λήμνου αναζητούν όσους ήταν επιβάτες στο Blue Star Mykonos που ταξίδεψε ο γιος του επιχειρηματία από την Ικαρία και ο οποίος προσβλήθηκε από τον Covid – 19.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου ενημέρωσε την επιτροπή υγείας που πρόσφατα συστάθηκε μαζί με τους Έπαρχο και διοικητή του νοσοκομείου για τον κορωνοϊό με σκοπό να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες πρόληψης πιθανού κρούσματος και στην Λήμνο.

Οργή στην Ικαρία για τον 25χρονο που μετέφερε τον ιό στο νησί-Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι

Τρομοκρατημένοι είναι οι κάτοικοι στην Ικαρία μετά την επιστροφή του 25χρονου στο νησί. Ο άνδρας που έγινε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο νησί, επέστρεψε πρόσφατα από την Αγγλία στην Ικαρία και ιχνηλατούνται οι επαφές του.

Πρόκειται για τον 25χρονο γιο επιχειρηματία, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αγγλία, ωστόσο δεν μπήκε σε οικειοθελή καραντίνα 14 ημερών ως όφειλε να κάνει. Αντιθέτως, πήρε το πλοίο της γραμμής στις 20 Μαρτίου και πήγε στην Ικαρία μαζί με φίλους του.

Εκεί, νόσησε, έκανε υψηλό πυρετό και έγινε επιχείρηση αεροδιακομιδής για να επιστρέψει στην Αθήνα, όπου και διαγνώστηκε με κορωνοϊό, όπως δήλωσαν οι κάτοικοι του νησιού στον ΣΚΑΪ.

newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση