HomeHL-9Κορωνοϊός: Τέλος οι πτήσεις από Ολλανδία προς Ελλάδα

Κορωνοϊός: Τέλος οι πτήσεις από Ολλανδία προς Ελλάδα

Δεν θα πραγματοποιηθούν 11 προγραμματισμένες πτήσεις από τη Γερμανία προς ελληνικούς προορισμούς αυτή την εβδομάδα, 2 για Θεσσαλονίκη και άλλες 9 για νησιωτικούς προορισμούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διευρύνεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΣΚΑΪ, η λίστα των χωρών από τις οποίες δεν θα γίνονται πτήσεις προς την Ελλάδα. Έτσι, μετά την Τουρκία, την Αγγλία, την Ιταλία και την Ισπανία, ειλημμένη θεωρείται η απόφαση να μην γίνονται και πτήσεις από Ολλανδία, κάτι που θα γίνει με την έκδοση ΝΟΤΑΜ.

Ακόμα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν θα πραγματοποιηθούν και 11 προγραμματισμένες πτήσεις από τη Γερμανία προς ελληνικούς προορισμούς αυτή την εβδομάδα, 2 για Θεσσαλονίκη και άλλες 9 για νησιωτικούς προορισμούς.

Πάντως, απόφαση της κυβέρνησης είναι η διατήρηση της αεροπορικής σύνδεσης Αθήνας-Βερολίνου, αν και τις επόμενες μέρες δεν υπάρχει προγραμματισμένη πτήση της Lufthansa προς την Αθήνα, ενώ και η Aegean, πλην της πτήσης Αθήνα-Βρυξέλλες, έχει αναστείλει το πτητικό της πρόγραμμα για άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς έως τις 30 Απριλίου.
skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση