HomeΚΡΗΤΗEγκατάσταση ειδικής μονάδας για τον κορωνοϊό στο ΚΥ Αγίας Βαρβάρας

Eγκατάσταση ειδικής μονάδας για τον κορωνοϊό στο ΚΥ Αγίας Βαρβάρας

Μία σήμαντική δωρεά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα το Κ.Υ. Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου, μετά από συντονισμένες ενέργειες του Δ/ντη του Κ.Υ. κου Θοδωρή Βασιλόπουλου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κου Νίκου Πελεκανάκη και με γνώμονα το κοινό όφελος του τόπου μας , προέβη στην εγκατάσταση ειδικής μονάδας (προκατασκευασμένος οικίσκος τύπου isobox).

«Ο οικίσκος, εφοδιασμένος με τον απαραίτητο ιατρικό εξοπλισμό, έχει ως στόχο τόσο την ενίσχυση της θωράκισης όσο και της ετοιμότητας του Κ.Υ. και θα λειτουργεί ως χώρος διαλογής ασθενών, σύμφωνα με τα επιστημονικά πρωτόκολλα αντιμετώπισης της νόσου Covid-19, συμβάλλοντας αφενός στην ενίσχυση της ετοιμότητάς μας κι αφετέρου την αποφυγή κάθε ενδεχόμενης διασποράς μέσω της αποφυγής του συγχρωτισμού με άλλους ασθενείς εντός του χώρου του Κ.Υ.

Το isobox, διαστάσεων 2,5 Χ 5, αποτελεί μια σημαντική δωρεά της αναπτυξιακής εταιρείας Γέργερης «ΝΕΡΑ ΡΟΥΒΑΣ» , στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης,καθώς και στην έμπρακτη συνεισφορά στην εθνική προσπάθεια επιβράδυνσης της εξάπλωσης του ιού COVID-19.

Επιπλέον νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου στο Δ.Σ. της εταιρείας και ιδιαίτερα στον κο Μανώλη Κουτεντάκη για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Νίκος Πελεκανάκης

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση