HomeHL-GreeceΚαλαμαριά: Άγνωστος έβαλε φωτιά σε όχημα του «Βοήθεια στο Σπίτι» και τον κατέγραψε κάμερα ασφαλείας!

Καλαμαριά: Άγνωστος έβαλε φωτιά σε όχημα του «Βοήθεια στο Σπίτι» και τον κατέγραψε κάμερα ασφαλείας!

Βίντεο με τις κινήσεις του δράστη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα όχημα του ίδιου προγράμματος είχε κλαπεί πριν από λίγες μέρες στην Ημαθία
Δεύτερο «χτύπημα» σε αυτοκίνητο του «Βοήθεια στο Σπίτι» μέσα σε λίγες μέρες. Μετά από την πρόσφατη κλοπή ενός αυτοκινήτου της υπηρεσίας στην Ημαθία, άγνωστος έβαλε φωτιά σε ένα όχημα του δήμου Καλαμαριάς που χρησιμοποιούνταν για τον διαμοιρασμό τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thesstoday.gr, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ, γύρω στις 22:45 στη συμβολή των οδών Αγ. Νικολάου και Ηλία Μικρουλέα στην Καλαμαριά.

Τις κινήσεις του δράστη μάλιστα κατέγραψε και κάμερα ασφαλείας, με το τοπικό site να δημοσιεύει το επίμαχο βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=CTASIjay0Bg

Στο σημείο επιχείρησε η πυροσβεστική με δύο οχήματα και πέντε άνδρες για την κατάσβεση της φωτιάς. Το αρμόδιο τμήμα διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, ενημερώθηκε για το περιστατικό και μετέβη άμεσα στο αστυνομικό τμήμα όπου και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου.

Σε ανάρτησή του στο facebook κάνει λόγο για ξεκάθαρη κακόβουλη πράξη ενάντια στους πολίτες και στο κοινωνικό πρόσωπο του δήμου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του δημάρχου αναφέρει τα εξής: «Ξεκάθαρη κακόβουλη πράξη ενάντια στους πολίτες και στο κοινωνικό πρόσωπο του δήμου μας ο εμπρησμός του οχήματος που χρησιμοποιούνταν από το «βοήθεια στο σπίτι”. Με αυτό μεταφέρονταν και διανέμονταν καθημερινά δεκάδες γεύματα σε συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ώστε να προστατευθούν από τον ιό. Κανένας σεβασμός στην δημόσια περιουσία, κανένας σεβασμός στον συνάνθρωπο. Μόνο ντροπή και θλίψη μπορώ να αισθανθώ για τον “άνθρωπο” που κατέγραψαν οι κάμερες».

Δείτε φωτό από το όχημα:
1

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση