HomeHL-9Κορωνοϊός: Άδειο το Ηράκλειο – Ξεκίνησαν οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ.

Κορωνοϊός: Άδειο το Ηράκλειο – Ξεκίνησαν οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ.

Οι πολίτες συμμορφώνονται στα μέτρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ελάχιστοι είναι οι Ηρακλειώτες που κινούνται στο κέντρο του Ηρακλείου.

Η πόλη φαίνεται να έχει αδειάσει και αυτό είναι ευχάριστο αφού όπως όλα δείχνουν, το μέτρο της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, τηρείται.

Οι ελάχιστοι που κυκλοφόρησαν το πρωί, ήταν εκείνοι που δεν μπόρεσαν να το αποφύγουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και έχοντας μαζί τους το «ειδικό έντυπο» για την έξοδο τους.

https://www.youtube.com/watch?v=lnHX1tseNvc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3WZUH9cWPpz19Kp1PY5H86xigoPQEOcJvvj8U3Avwu857njn2MlBn2T0I

Ξεκίνησαν οι έλεγχοι για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Περισσότερα από 20 συνεργεία της ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο βρίσκονται στους δρόμους και διενεργούν ελέγχους για την τήρηση του μέτρου.

Φορώντας μάσκες και γάντια οι αστυνομικοί του Ηρακλείου, σταματούν τους οδηγούς και πολίτες και τους ενημερώνουν για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης. Πρώτη ημέρα εφαρμογής του μέτρου οι αστυνομικοί προχωρούν σε συστάσεις και είναι πιο ελαστικοί στην επιβολή προστίμου.
ikona_viber_2020-03-23_10-25-11

Όσοι χρειάστηκε να βγουν για ψώνια ή για να κάνουν συναλλαγές σε τράπεζα και άλλες υπηρεσίας τήρησαν απόσταση ασφαλείας ο ένας από τον άλλο.

Μεγαλύτερη κίνηση παρατηρείται στα Σούπερ Μάρκετ

Οι πελάτες φαίνεται να έχουν συμμορφωθεί απόλυτα με τα νέα δεδομένα και τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού. Ολοι τους τηρούν την απόσταση των 2 μέτρων, ενώ από τα σούπερ μάρκετ τηρούνται αυστηρά τα νέα μέτρα για είσοδο των πελατών με κάρτα και την αναλογία των 10 τμ μέσα στο κατάστημα.
7

Οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά

Οι εργάτες εργάζονται κανονικά καθώς δεν υπάρχει απαγόρευση. Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι θα πρέπει να τηρούν τους κανόνες ασφαλείας φορώντας την απαραίτητη προστατευτική μάσκα.
4

Διαφήμιση
Διαφήμιση